Folk

FOLK

17. august 2018

Dan Jørgensen I

Efter den amerikanske tv-vært Trish Regan sammenlignede Danmark med Venezuela og påstod, at danskerne ikke vil arbejde eller færdiggøre uddannelse, kom Dan Jørgensen (S) med en opsigtsvækkende comeback-video på Twitter.

Dan Jørgensen II

Med sine karakteristisk sammenknebne øjne forklarer Dan Jørgensen, at gratis uddannelse betyder, at ens forældres formue ikke afgør, om man får uddannelse eller ej. Og at velfærdsstaten ikke tager, men giver muligheder i livet.

Bernie Sanders

Videoen er blevet et viralt hit med mere end tre millioner visninger. Den tidligere præsidentkandidat Bernie Sanders delte klippet på Twitter: »Se dette faktatjek af Fox Business’ skandaløse påstande om Danmarks progressive politik«.

Anders Stegger

Radiovært Anders Stegger forholder sig tilbagelænet til det amerikanske tv-indslag: »Rolig nu, folkens. Det er Fox Business – ikke Fox News. Det er 3 minutter med en ligegyldig tv-vært på den 107. største tv-kanal i USA. Det kan vi godt holde til,« har han tweetet.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu