Folk

FOLK

18. august 2018

Abdel Aziz Mahmoud

Journalist Abdel Aziz Mahmoud er vært til CPH Pride 2018. I dag starter paraden imod transfobi, homofobi og bifobi og for kærlighed og mangfoldighed. Ifølge rejseguiden Lonely Planet er København et af de mest LGBT-venlige steder på jorden.

Niko Grünfeld

Borgere har klaget over et rejst regnbueflag. Kulturborgmester Niko Grünfeld (Å) tweetede »Mit København er tolerant, mangfoldigt og inkluderende. Kærligheden mellem mennesker har ingen grænser i ‘mit land’. Behold endelig flaget oppe«.

Andrea Coloma

Andrea Coloma står bag Nørrebro Pride, et alternativt optog, der viser, at ikke alle LGBTQ+ personer er hvide, ciskønnede og kropsduelige. Optoget handler om at kunne udfolde sig på egne præmisser uden at stå til ansvar for samfundets accept.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu