Folk

FOLK

Debat
21. august 2018

@rosemcgowan

Det viser sig, at Asia Argento, en af #MeToo-bevægelsens frontfigurer, har indgået forlig med en ung mand, som hun har forgrebet sig på. ’Mit hjerte er gået i stykker,’ tweeter hendes kampfælle, Rose McGowan. ’Jeg fortsætter mit arbejde på vegne af alverdens ofre.’

@MarkHarrisNYC

Blandt de mange andre, som også har reageret på afsløringen, er New York Times-journalist og forfatter Mark Harris: ’Dette er forfærdeligt, men jeg synes ikke, at jeg kan drage anden konklusion end: ’To ting kan være sande på én gang’.’

@uffeelbaek

’I 2013 da vi stiftede @alternativet_, skete det med det tilsyneladende banale budskab: ... der er også alternativet,’ tweeter partiets formand, Uffe Elbæk. ’Der er altid et alternativ. Det løfte leverer vi nu på – også når det gælder regeringsmagten.’ Sådan.

@GuerillaMemoir

Endelig har forfatter og skribent Allison K. Williams lidt trøst til dem, der føler, at de er blevet for gamle til at debutere som forfattere: ’Toni Morrison: 40. Marcel Proust: 43. Henry Miller: 44. JRR Tolkien: 45. Raymond Chandler: 51.’

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her