Folk

FOLK

21. august 2018

@rosemcgowan

Det viser sig, at Asia Argento, en af #MeToo-bevægelsens frontfigurer, har indgået forlig med en ung mand, som hun har forgrebet sig på. ’Mit hjerte er gået i stykker,’ tweeter hendes kampfælle, Rose McGowan. ’Jeg fortsætter mit arbejde på vegne af alverdens ofre.’

@MarkHarrisNYC

Blandt de mange andre, som også har reageret på afsløringen, er New York Times-journalist og forfatter Mark Harris: ’Dette er forfærdeligt, men jeg synes ikke, at jeg kan drage anden konklusion end: ’To ting kan være sande på én gang’.’

@uffeelbaek

’I 2013 da vi stiftede @alternativet_, skete det med det tilsyneladende banale budskab: ... der er også alternativet,’ tweeter partiets formand, Uffe Elbæk. ’Der er altid et alternativ. Det løfte leverer vi nu på – også når det gælder regeringsmagten.’ Sådan.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu