Folk

FOLK

21. august 2018

@rosemcgowan

Det viser sig, at Asia Argento, en af #MeToo-bevægelsens frontfigurer, har indgået forlig med en ung mand, som hun har forgrebet sig på. ’Mit hjerte er gået i stykker,’ tweeter hendes kampfælle, Rose McGowan. ’Jeg fortsætter mit arbejde på vegne af alverdens ofre.’

@MarkHarrisNYC

Blandt de mange andre, som også har reageret på afsløringen, er New York Times-journalist og forfatter Mark Harris: ’Dette er forfærdeligt, men jeg synes ikke, at jeg kan drage anden konklusion end: ’To ting kan være sande på én gang’.’

@uffeelbaek

’I 2013 da vi stiftede @alternativet_, skete det med det tilsyneladende banale budskab: ... der er også alternativet,’ tweeter partiets formand, Uffe Elbæk. ’Der er altid et alternativ. Det løfte leverer vi nu på – også når det gælder regeringsmagten.’ Sådan.

@GuerillaMemoir

Endelig har forfatter og skribent Allison K. Williams lidt trøst til dem, der føler, at de er blevet for gamle til at debutere som forfattere: ’Toni Morrison: 40. Marcel Proust: 43. Henry Miller: 44. JRR Tolkien: 45. Raymond Chandler: 51.’

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu