Folk

FOLK

Debat
22. august 2018

@Turnip2020

»Jeg har et forslag,« tweeter politisk aktivist Turnip, der hævder at have højere IQ end Donald Trump. »Hvad med at journalister holder op med at spørge, om politiske ledere ’tror’ på klimaforandringerne, og i stedet begynder at spørge, om de forstår dem?«

@StephenKing

Også Stephen King er inkarneret Trump-modstander: »Der er noget mærkeligt barnligt over Trumps tweet-storme. Han er som et lille barn, der med knyttede næver hopper op og ned og skriger: JEG HADER DIG, MOR! JEG HADER DIG, FAR! JEG HADER JER BEGGE.«

@BosseStine

Venstre vil nu tillade handsker ved statsborgerhåndtryk. Det gør foredragsholder Stine Bosse »så ondt helt ind i mit inderste at se fornuftige, tillidsvækkende politikere gøre sig selv til grin! Springer rundt efter disse kandestøbere«.

@HansenKenn

Kvalitet koster. Det må retoriker og fodboldekspert Kenn L. Hansen sande: »Der skete det mest vanvittige i morges i Lagkagehuset. Jeg bestilte et rugbrød, et franskbrød og to rabarberhorn, men fik åbenbart prisen på selskabets aktiemajoritet ved kassen.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her