Folk

FOLK

Debat
23. august 2018

@sfhoni

Artige sager kommer for en dag i USA: »Trumps ex-advokat, Michael Cohen, siger under ed, at præsidenten pressede ham til at begå forbrydelser,« skriver SF’s Holger K. Nielsen. »Trump bør ikke kunne overleve en sådan anklage. Skræmmende hvis han kan.«

@rebeccaballhaus

Præsidenten selv optrådte i West Virginia, og ifølge Wall Street Journals Rebecca Ballhaus råbte hans tilhængere: »’Tøm sumpen’ og ’Spær hende inde’ på en dag, hvor præsidentens tidligere advokat har erklæret sig skyldig i misbrug af kampagnemidler.«

@FBBove

»Vinterbrødre er Danmarks kandidat til Nordisk Råds Filmpris! Ikke overraskende efter Bodil og Robert,« skriver filmkritiker Frederik Bojer Bové. Han havde dog regnet med, at Annika Bergs Team Hurricane blev nomineret. Det havde rubrikbestyreren også.

@AshleyJudd

Asia Argentos forlig med ung mand, som hun angiveligt har forgrebet sig på, får skuespilleren Ashley Judd til at udtale sig: »Vi holder alle mishandlere ansvarlige, uanset deres køn, race, socioøkonomiske status, synlighed og popularitet.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her