Folk

FOLK

23. august 2018

@sfhoni

Artige sager kommer for en dag i USA: »Trumps ex-advokat, Michael Cohen, siger under ed, at præsidenten pressede ham til at begå forbrydelser,« skriver SF’s Holger K. Nielsen. »Trump bør ikke kunne overleve en sådan anklage. Skræmmende hvis han kan.«

@rebeccaballhaus

Præsidenten selv optrådte i West Virginia, og ifølge Wall Street Journals Rebecca Ballhaus råbte hans tilhængere: »’Tøm sumpen’ og ’Spær hende inde’ på en dag, hvor præsidentens tidligere advokat har erklæret sig skyldig i misbrug af kampagnemidler.«

@FBBove

»Vinterbrødre er Danmarks kandidat til Nordisk Råds Filmpris! Ikke overraskende efter Bodil og Robert,« skriver filmkritiker Frederik Bojer Bové. Han havde dog regnet med, at Annika Bergs Team Hurricane blev nomineret. Det havde rubrikbestyreren også.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu