Folk

FOLK

25. august 2018

@xychelsea

»Fem år er gået, siden jeg kom ud som trans fra fængslet efter en årelang slåskamp,« tweeter whistleblower og sikkerhedsekspert Chelsea Manning. »Nu får jeg lov til at slappe af hjemme og se masser af tv. Tak til alle, der kæmpede sammen med mig.«

@KevinDeShazo

»Vægter man succes over karakter, får man kultur, der udnytter folk,« skriver ledelsescoach Kevin DeShazo. »Når man vinder på den rigtige måde, opbygger man kultur, hvor folk trives. Ledere definerer kultur. Ledere sætter tonen.« Ta’ den, Donald Trump!

@SandieWesth

Alle kan lære noget af radiovært Sandie Westh:

»’Slip dit storhedsvanvid løs. Der er alligevel ingen, der gider høre om dine mindreværdskomplekser,’ har Jakob Haugaard engang sagt. Bare hvis I undrer jer, hvorfor jeg opfører mig, som jeg gør i dag.«

@monggaard

Kloge ord fra Informations filmredaktør:

»Hvis man skiller journalister og filmkritikere ad, så vil filmkritikerne score højt i alle troværdighedsundersøgelser. Et mere ædelt, uselvisk, beskedent og, ja, pålideligt folkefærd skal man lede længe efter.«

 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu