Folk

FOLK

25. august 2018

@xychelsea

»Fem år er gået, siden jeg kom ud som trans fra fængslet efter en årelang slåskamp,« tweeter whistleblower og sikkerhedsekspert Chelsea Manning. »Nu får jeg lov til at slappe af hjemme og se masser af tv. Tak til alle, der kæmpede sammen med mig.«

@KevinDeShazo

»Vægter man succes over karakter, får man kultur, der udnytter folk,« skriver ledelsescoach Kevin DeShazo. »Når man vinder på den rigtige måde, opbygger man kultur, hvor folk trives. Ledere definerer kultur. Ledere sætter tonen.« Ta’ den, Donald Trump!

@SandieWesth

Alle kan lære noget af radiovært Sandie Westh:

»’Slip dit storhedsvanvid løs. Der er alligevel ingen, der gider høre om dine mindreværdskomplekser,’ har Jakob Haugaard engang sagt. Bare hvis I undrer jer, hvorfor jeg opfører mig, som jeg gør i dag.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu