Folk

FOLK

7. august 2018

Joanna Palani

Østre Landsret skal i denne uge afgøre, om denne dansk-kurdiske ’krigerkvinde’ skal have sit pas tilbage. Passet blev inddraget, fordi hun som del af de kurdiske peshmergastyrker kæmpede mod Islamisk Stat i det nordlige Irak.

Iman Meskini 

Skuespilleren, der lægger identitet til seje Sana som fri og stærk hijabbærende kvinde i kultungdomsserien ’Skam’, aftjener for tiden sin værnepligt i Norges hær. Nu får hun den såkaldte ’brobyggerpris’ for sin demontering af fordomme.

Søren Espersen

Danmarks næste udenrigsminister, hvis det står til DF, kridter banen op i Børsen: Han vil anlægge en kritisk linje over for Kina, uanset hvor meget det skader dansk erhvervsliv. Så må de bare finde andre markeder, siger han.

Justin Trudeau

Canadas premierminister siges at have været helt vild i varmen søndag under den store Gay Pride-parade i Vancouver. Iført lyserød skjorte, gule bukser og spraglede sokker for han rundt og gav hånd og kindkyssede deltagerne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu