Debat
1. september 2018

Kanye West

Torsdag udkom den amerikanske storhedsvanvidsrapper Kanye Wests første single, siden han i en manisk rus i sommer udgav fem album på fem uger. Nummeret hedder »XTCY«, og det tilhørende cover er et maleri af hustruen og hendes fire søstre.

The Kardashians

Men det er ikke ligefrem et smigrende portræt af de fem Kardashian-søstre. Ansigterne er skævvredet og forvrængede, og på nummeret uddyber West sin tilsyneladende aversion: »Har du en svigerinde, du ville tæske? Jeg har fire.«

Elon Musk

Hos en anden megaloman – teknologimogulen Elon Musk – er der også knas i parforholdet. Den amerikanske sangerinde Azealia Banks har nemlig lækket private samtaler mellem hende og Musks partner, den canadiske avantpopmusiker Grimes.

Grimes

Her lod Grimes forstå, at Musk bruger en »falsk accent, som faktisk ikke findes«, og at han »begyndte at ryge hash på grund af mig«. Efterfølgende stoppede Musk med følge hende på Instagram – det er uvist, om de stadig danner par.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her