Folk

FOLK

Debat
8. august 2018

Donald Trump

Ikke en dag uden en nyhed om verdens mægtigste mand, undskyld, men vi bør lige notere, at Hollywood Byråd har besluttet at fjerne Trumps stjerne fra brolægningen på Hall of Fame efter tilfælde af vandalisering. Er detroniseringen begyndt?

Tommy Robinson

Europas højreradikale fejrer denne britiske islamkritiker som en frifundet. Han kan dog snart igen blive ’martyr for ytringsfriheden’, for kun procedurefejl og ikke tiltalefrafald fik ham sat på fri fod i en sag, der handler om ’foragt for retten’ ved liverapportering fra en retssag.

Jens Blendstrup

Indehaveren af det prægtigste fuldskæg i litteraturhistorien fylder i dag 50, og der er stadig ingen ende på de tragikomiske snurrigheder, desperate særlinge og dæmoniske pibestemmedialoger, som udspringer fra humoristen bag skægpryden. Tillykke, gamle dreng.

Jesper Jespersen

70 år er det blevet til for Danmarks førende ’postkeynesianske’ økonom og i tidens løb til ikke så få begavede udfordringer af ’mainstreamøkonomernes’ ortodoksier, som ikke mindst læsere af nærværende dagblad har vidst at sætte pris på. Tak for indsatsen og tillykke.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her