Folk

FOLK

8. august 2018

Donald Trump

Ikke en dag uden en nyhed om verdens mægtigste mand, undskyld, men vi bør lige notere, at Hollywood Byråd har besluttet at fjerne Trumps stjerne fra brolægningen på Hall of Fame efter tilfælde af vandalisering. Er detroniseringen begyndt?

Tommy Robinson

Europas højreradikale fejrer denne britiske islamkritiker som en frifundet. Han kan dog snart igen blive ’martyr for ytringsfriheden’, for kun procedurefejl og ikke tiltalefrafald fik ham sat på fri fod i en sag, der handler om ’foragt for retten’ ved liverapportering fra en retssag.

Jens Blendstrup

Indehaveren af det prægtigste fuldskæg i litteraturhistorien fylder i dag 50, og der er stadig ingen ende på de tragikomiske snurrigheder, desperate særlinge og dæmoniske pibestemmedialoger, som udspringer fra humoristen bag skægpryden. Tillykke, gamle dreng.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu