Folk

FOLK

10. august 2018

Kim Wall

I sit korte liv nåede hun at brillere som en lysende stjernejournalist. I dag markeres den svenske kvindes grumme endeligt med afholdelse af et løb i Københavns gader, der også skal minde os om, at journalister hvert år myrdes i snesevis.

Niko Grünfeld

Alternativets lys i Københavns bystyre har et godt råd mod den masseturisme, der for tiden hærger indre by som pest: Led i stedet de plagsomme horder til at gæste oversete seværdigheder i ydmyge kvarterer som Nordvest og Sydhavnen.

Pernille Blume

Sportschefer raser over den danske ’svømmediva’, der måske har sat en EM-medaljechance over styr ved at blære sig med en alternativ bassinvending. Stærkt, Pernille – vigtigere end at vinde er, hvordan man vinder.

Ruby Rose

Superhelte med deres sælsomme dobbeltidentiteter og skjulte kræfter har i alt for mange år opholdt sig i skabet. Man mistænker, at mange af dem drømmer om at springe ud. Det gør Batwoman nu i sin næste film i skikkelse af dette queer-ikon. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu