Folk

FOLK

10. august 2018

Kim Wall

I sit korte liv nåede hun at brillere som en lysende stjernejournalist. I dag markeres den svenske kvindes grumme endeligt med afholdelse af et løb i Københavns gader, der også skal minde os om, at journalister hvert år myrdes i snesevis.

Niko Grünfeld

Alternativets lys i Københavns bystyre har et godt råd mod den masseturisme, der for tiden hærger indre by som pest: Led i stedet de plagsomme horder til at gæste oversete seværdigheder i ydmyge kvarterer som Nordvest og Sydhavnen.

Pernille Blume

Sportschefer raser over den danske ’svømmediva’, der måske har sat en EM-medaljechance over styr ved at blære sig med en alternativ bassinvending. Stærkt, Pernille – vigtigere end at vinde er, hvordan man vinder.

Ruby Rose

Superhelte med deres sælsomme dobbeltidentiteter og skjulte kræfter har i alt for mange år opholdt sig i skabet. Man mistænker, at mange af dem drømmer om at springe ud. Det gør Batwoman nu i sin næste film i skikkelse af dette queer-ikon. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu