Folk

FOLK

13. august 2018

Thilo Sarazzin

Det engang så fremtrædende bestyrelsesmedlem af Deutsche Bundesbank vil ikke af med sit partikort til SPD. Nu er han på vej med ny islamkritisk bog, og endnu engang prøver partiet at fryse økonomen ud, for partiregler umuliggør eksklusion.

Danmarks bedste bud på en verdensstjernesangerinde fylder 30 i dag og fejrer det ved at give koncert i Budapest. Træde ind i de voksnes rækker nægter hun. Til BT siger hun: Siden jeg var teenager, har jeg altid været bange for at blive voksen. Det er også skræmmende.

Gaypridere

Budskabet er godt nok til, at det tåler gentagelser. Således også i år: Der skal være plads til alle seksuelle orienteringer, og folk (voksne, samtykkende) skal have lov at udleve dem i total frihed. Den københavske Gay Pride-uge begynder i dag under kun moderat politibeskyttelse. 

V.S. Naipaul

Under få himmelstrøg i verden er den seksuelle frihed større, men ikke nødvendigvis den seksuelle kvalitet. Som denne just afdøde forfatter udtalte:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu