Folk

FOLK

14. august 2018

Ruby Rose

Efter massiv kritik for sin casting som Batwoman i den kommende tv-serie på den amerikanske tv-kanal CW, har den australske skuespillerinde Ruby Rose valgt at slette sin twitterkonto og at fjerne det offentlige kommentarfelt på sin instagramkonto.

Ruby Rose II

Rose skal spille hovedrollen i Batwoman-serien, der er den første tv-serie med en LGBTQ-superhelt. Batwoman blev introduceret som Katherine Kane i 1956, som kæresteemne for Batman, men i 2016 blev karakteren genintroduceret som lesbisk kvinde af jødisk afstamning.

Ruby Rose III

»Hvor i alverden kom ’Ruby er ikke lesbisk, derfor kan hun ikke spille Batwoman’ fra? Det må være det sjoveste og mest latterlige, jeg nogensinde har læst,« skrev skuespilleren i sit sidste tweet, hvor hun gjorde opmærksom på, at hun sprang ud som homoseksuel som 12-årig.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer