Folk

FOLK

14. august 2018

Ruby Rose

Efter massiv kritik for sin casting som Batwoman i den kommende tv-serie på den amerikanske tv-kanal CW, har den australske skuespillerinde Ruby Rose valgt at slette sin twitterkonto og at fjerne det offentlige kommentarfelt på sin instagramkonto.

Ruby Rose II

Rose skal spille hovedrollen i Batwoman-serien, der er den første tv-serie med en LGBTQ-superhelt. Batwoman blev introduceret som Katherine Kane i 1956, som kæresteemne for Batman, men i 2016 blev karakteren genintroduceret som lesbisk kvinde af jødisk afstamning.

Ruby Rose III

»Hvor i alverden kom ’Ruby er ikke lesbisk, derfor kan hun ikke spille Batwoman’ fra? Det må være det sjoveste og mest latterlige, jeg nogensinde har læst,« skrev skuespilleren i sit sidste tweet, hvor hun gjorde opmærksom på, at hun sprang ud som homoseksuel som 12-årig.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer