Folk

FOLK

15. august 2018

Trish Regan

Mandag sammenlignede den amerikanske tv-vært Trish Regan i et indslag på USA’s mest sete erhvervskanal, Fox Business Network, Danmark med Venezuela og påstod, at danskerne hverken vil arbejde eller færdiggøre deres studier, men hellere åbne cupcake-cafeer.

Lars Gert Lose

Hele affæren har også fået Danmarks ambassadør i USA, Lars Gert Lose, til tasterne på Twitter: »Vi har lavet noget hurtig research om Danmarks globale placeringer. Brugbart indhold til din historie om tilstandene i mit land. Vi vil elske at assistere, selv om manglen på cupcake-cafeer nok vil være skuffende.«

Uffe Elbæk 1

I dag holder Alternativets folketingsgruppe sommergruppemøde frem til fredag på Teaterøen i København. Her vil partiet præsentere sit bud på, hvordan landet kan ledes mere grønt, frit og kreativt. Som optakt til mødet kom Uffe Elbæk med en opsang til De Konservative på Twitter:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Ejvind Larsen
Ejvind Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu