Folk

FOLK

Debat
16. august 2018

Stine Bosse

Erhvervskvinden og debattøren Stine Bosse bifalder på Twitter SF’s forslag om at oprette et selvstændigt ministerium, der fremmer integration: »Vi har i realiteten en eksklusionsminister,« skriver hun om udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg.

Anne Linnet

Musikikonet Anne Linnet, der i flere årtier har opnået anerkendelse for sine ærlige, politiske og feministiske tekster og eksperimenterende musikgenrer, er hovednavnet til denne uges Copenhagen Pride Week. Hun afgiver koncert under regnbueflaget på Rådhuspladsen i aften klokken 21.00.

Christine Hallquist

Demokraten Christine Hallquist har skrevet politisk historie i USA ved at være den første transkønnede, der er blevet nomineret som kandidat til et guvernørvalg. Hun går til valg på at ville indføre fri sygesikring og fri uddannelse og en løn, som man kan leve af, i staten Vermont.

Madonna

Popdronningen Madonna fylder 60 år i dag. Siden hendes første album ramte hylderne i 1983, har hun været på 10 koncertturneer og solgt mere end 300 millioner plader, hvilket ifølge Guinness World Records gør hende til den bedst sælgende kvindelige kunstner nogensinde.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her