Læserbrev

Danske Medier har deltaget i heksejagten på DR

I Danske Mediers bestyrelse sidder Informations direktør, Stine Carsten Kendal. Avisen bør derfor gøre rede for, hvilken rolle hun har spillet i Danske Mediers heksejagt på DR
Debat
25. september 2018

Det er jo ingen hemmelighed, at blodbadet på DR er iværksat af Dansk Folkeparti i forening med Danske Medier.

Førstnævnte får nu mulighed for at beskære en årelang kritiker, mens sidstnævnte begrænser DR’s nyhedsformidling. Som om det skulle give Danske Medier flere læsere og flere annoncekroner – for det er jo dét, det drejer sig om.

I Danske Mediers bestyrelse sidder Informations direktør, Stine Carsten Kendal. Avisen bør derfor gøre rede for, hvilken rolle hun har spillet i Danske Mediers heksejagt på DR. Støtter hun den linje, som blev lagt af bestyrelsesformanden, den tidligere kommunist Stig Kirk Ørskov, formand for landets største mediepengetank, JP/Politiken, og som især DF adopterede? Hvis ikke: med hvilken begrundelse?

Det er også værd at lægge mærke til, at det er de kritiske medier, DR og Radio24Syv, der generes af Danske Medier og Dansk Folkeparti, mens TV 2 overhovedet ikke røres.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Vel set Arne, og du er ikke den eneste er har bemærket af TV2(Fox-News) slet ikke berøres af sparekrav!

kun gået tilbage for Information

Der kommer vel et svar fra Information?

kun deres telemarketingssælgere

"Førstnævnte [DF] får nu mulighed for at beskære en årelang kritiker [DR]"

Hvis det virkelig passer, at DR i årevis, under dække af at yde public service, har haft en politisk agenda rettet mod et parti, er det i den grad på tide, at der bliver gjort noget ved det.