Folk

FOLK

3. september 2018

Eminem 

Fredag udgav den amerikanske vanvidsrapper Eminem overraskelsesalbummet, Kamikaze, hvor han på sang efter sang langer ud efter sine kritikere og konkurrenter. Udgivelsen kommer efter sidste års Revival, der fik elendige anmeldelser.

Tyler, The Creator

Rapperkollegaen Tyler, The Creator er blandt dem, der står for skud. Sidste år kaldte han et af Eminems numre for »frygteligt«, og han får nu igen på sangen »Fall«, hvor Detroit-rapperen nedladende kalder ham for »faggot«.

Bon Iver

Det har ført til anklager om homofobi. Den amerikanske sanger Justin Vernon, der er frontfigur i bandet Bon Iver og gæsteoptræder på det kontroversielle nummer, har sagt, at han »ikke er fan af budskabet« og »bad dem om at ændre det.«

Elton John

I 2013 sagde Eminem til Rolling Stone, at »jeg har aldrig forbundet disse ord med homoseksualitet. Det er mere ligesom at kalde nogen for tæve eller røvhul.« Elton John har tidligere forsvaret Eminem og forsikret, at han ikke er homofob.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu