Folk

FOLK

3. september 2018

Eminem 

Fredag udgav den amerikanske vanvidsrapper Eminem overraskelsesalbummet, Kamikaze, hvor han på sang efter sang langer ud efter sine kritikere og konkurrenter. Udgivelsen kommer efter sidste års Revival, der fik elendige anmeldelser.

Tyler, The Creator

Rapperkollegaen Tyler, The Creator er blandt dem, der står for skud. Sidste år kaldte han et af Eminems numre for »frygteligt«, og han får nu igen på sangen »Fall«, hvor Detroit-rapperen nedladende kalder ham for »faggot«.

Bon Iver

Det har ført til anklager om homofobi. Den amerikanske sanger Justin Vernon, der er frontfigur i bandet Bon Iver og gæsteoptræder på det kontroversielle nummer, har sagt, at han »ikke er fan af budskabet« og »bad dem om at ændre det.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu