Folk

FOLK

4. september 2018

DBU I

DBU er på jagt efter nye rekrutter til herrelandsholdets kommende kampe mod Slovakiet og Wales. Det sker, fordi Spillerforeningen ikke vil acceptere DBU’s forslag til en midlertidig overenskomst for de nuværende landsholdsspillerne.

DBU II

Striden kan give nogle af Superligaens håbefulde og mindre kendte spillere mulighed for at opfylde deres drengedrømme og trække i rødt og hvidt. DBU har nu sendt et åbent brev til klubberne for at høre, hvilke spillere der er friske på en landsholdstjans.

Zanka

Landsholdets altid åbenmundede stopper regner dog med sine superligakollegers solidaritet: »Vi har en forhåbning om, at vi har en masse kollegaer, der render rundt og spiller fodbold, der vil bakke op om vores sag den her gang,« siger han til Ekstra Bladet.

DBU III

Spillere, der melder sig under fanerne, men som ikke bliver udtaget, skal dog ikke frygte at blive udskammet af Zanka. DBU lover fuld fortrolighed til modige spillere, der bliver vejet for lette til de kommende kampe.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu