Folk

FOLK

5. september 2018

Bono

Danske fans af irsk stadionrock kan ånde lettede op. Efter at have mistet stemmen kort inde i weekendens koncert i Berlin, har U2-forsangeren nu fået grønt lys af lægen til at fortsætte sin turné, der er sat til at ramme København i slutningen af måneden.

Steve Bannon I

En optræden, der til gengæld aflyses, er Trumps tidligere chefstrategs planlagte tale ved tidsskriftet The New Yorkers årlige festival. Det sker, efter at bladets medarbejdere og læsere ifølge chefredaktør David Remnick har ytret utilfredshed med bookingen.

Steve Bannon II

Bannon har ikke taget aflysningen pænt. »David Remnick viste sig nosseløs, så snart han blev konfronteret med den hylende online-pøbel,« tordnede Bannon mod Remnick i The New York Times efter at være blevet orienteret om taleforbuddet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Eva Schwanenflügel

"Herhjemme blev en tyrkisk turist mandag offer for et andet forbud. Det skete ifølge Ekstra Bladet, da hun mandag troppede op med tildækket ansigt på politigården i Aarhus for at forny sit turistvisum. Politiet kvitterede efter forbuddets bestemmelser med en bøde på 1.000 kroner."

Øv shit for turismen ;-)