Folk

FOLK

22. september 2018

Marine Le Pen

Franske nationalpopulisters forkvinde raser over, at politiet har indkaldt hende til psykologsamtale. Det sker, fordi hun på sociale medier har delt voldsforherligende fotos fra Islamisk Stat – ifølge politiet en rutineprocedure.

Bert og Ernie I

Det kendte dukkemakkerpar fra børnetv-serien Sesame Street er ikke bare rigtig gode venner – de er også bøsser, der lever sammen som par, antydede seriens manusforfatter, Mark Salzman, forleden. Endelig kom de ud af skabet.

Bert og Ernie II

Selskabet bag serien forsøger dog nu at sende Bert og Ernie tilbage i skabet. De to dukker har slet ingen seksuel orientering, bedyrer en talsmand, men tilføjer dog for en sikkerheds skyld, at de står for »inklusion og accept«.

Andrzej Duda

Polens præsident ved nok, hvordan han skal kildre sit amerikanske modstykkes grænseløse forfængelighed. Han foreslog tidligere på ugen, at Polen kan huse en ny permanent militærbase kaldet Fort Trump.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu