Folk

FOLK

Debat
26. september 2018

Kunstnere

Dementiets kunst er stor. Efter Dansk Folkepartis Jeppe Jakobsen i sidste uge blev indsat som partiets forsvarsordfører i stedet for Marie Krarup, bragte det jysk-fynske medie Avisen Danmark et interview med ham, hvilket gav ham akut behov for dementi.

Degraderede

I sit dementi skriver Jeppe Jakobsen: »I artiklen fremstår det, som om jeg mener, at min kollega Marie Krarup er blevet degraderet, samt at jeg skulle have et behov for at »smide Maries politik i skraldespanden«.

Sikke fejlhøringer fra Avisen!

Allierede

Jeppe Jakobsen skriver også om interviewet: »Det kan læses, som om jeg skulle have den holdning, at Marie Krarup skulle mene, at Rusland er vores allierede.«

Men det mener Jeppe Jakobsen overhovedet absolut slet ikke, at Marie Krarup mener.

Gruppeformænd

DF’s gruppeformand, Peter Skaarup, tilslutter sig fuldtonet Jeppe Jakobsens dementi og skriver: »Artiklen er præget af mærkelige fejl, formuleringer og holdninger, der må stå for journalistens og avisens egen regning.«

Så er det på plads.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her