Folk

FOLK

6. september 2018

Bob Woodward

Den prisvindende journalist er på trapperne med en ny kioskbasker om Donald Trump. Frygt hedder den, og ifølge flere amerikanske medier, der har erhvervet sig et eksemplar, er den stoppet til randen med nye afsløringer fra Det Hvide Hus.

John Kelly

Ifølge bogen skal Donald Trumps stabschef John Kelly blandt andet have kaldt præsidenten for en »idiot« og sagt, at »det her er det værste job, jeg har haft«. Kelly har i en udtalelse afvist bogens påstande og betonet sit »utroligt ærlige og stærke forhold« til Trump.

Peter Madsen I

Ud over Woodwards afsløringer vil amerikanske medier nok også holde et vågnet øje med Danmark i de kommende dage. Onsdag begyndte ankesagen mod Madsen, der i foråret blev dømt for mordet på den svenske journalist Kim Wall.

Peter Madsen II

Verdenspressen fulgte dengang intensivt med i retssagen, der endte med en livstidsdom til Madsen. Nu håber den danske opfinder, at juryen i Østre Landsret kan overbevises om at lempe straffen. Ankesagen ventes afsluttet fredag.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu