Folk

FOLK

6. september 2018

Bob Woodward

Den prisvindende journalist er på trapperne med en ny kioskbasker om Donald Trump. Frygt hedder den, og ifølge flere amerikanske medier, der har erhvervet sig et eksemplar, er den stoppet til randen med nye afsløringer fra Det Hvide Hus.

John Kelly

Ifølge bogen skal Donald Trumps stabschef John Kelly blandt andet have kaldt præsidenten for en »idiot« og sagt, at »det her er det værste job, jeg har haft«. Kelly har i en udtalelse afvist bogens påstande og betonet sit »utroligt ærlige og stærke forhold« til Trump.

Peter Madsen I

Ud over Woodwards afsløringer vil amerikanske medier nok også holde et vågnet øje med Danmark i de kommende dage. Onsdag begyndte ankesagen mod Madsen, der i foråret blev dømt for mordet på den svenske journalist Kim Wall.

Peter Madsen II

Verdenspressen fulgte dengang intensivt med i retssagen, der endte med en livstidsdom til Madsen. Nu håber den danske opfinder, at juryen i Østre Landsret kan overbevises om at lempe straffen. Ankesagen ventes afsluttet fredag.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu