Folk

FOLK

Debat
7. september 2018

Rasmus V. Madsen 

Arbejder- eller bondeparti? En 27-årig økologiske landmand indtræder nu i Folketinget som barselsvikar for Nikolaj Villumsen. Med to landmænd i folketingsgruppen bliver Enhedslisten dermed det parti på tinge med størst landmandsrepræsentation.

Led Zeppelin

Man skulle have været der i dag for 50 år siden på Egegård Skole i Gladsaxe, for rockhistorie blev født. Her spillede Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones og John Bonham deres første koncert med orkestret The New Yardbirds, der senere blev til Led Zeppelin.

Politityve

Københavns Byret afslutter i dag behandling af en straffesag om tyveri af tre lysekroner og fem lamper fra Politigården i København. To ansatte i politiet er under tiltale. Den ene skal have forsøgt at sælge den ene lampe via Bruun Rasmussen og Lauritz.com.

Daniel Ellsberg

Manden, der i 1971 lækkede Pentagon-papirerne (om amerikanske krigsforbrydelser i Vietnam), siger nu, at whistleblower-facilitator Julian Assange ikke behøver at frygte en amerikansk dom for spionage. Assange nyder beskyttelse som journalist, hævder Ellsberg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her