Folk

FOLK

7. september 2018

Rasmus V. Madsen 

Arbejder- eller bondeparti? En 27-årig økologiske landmand indtræder nu i Folketinget som barselsvikar for Nikolaj Villumsen. Med to landmænd i folketingsgruppen bliver Enhedslisten dermed det parti på tinge med størst landmandsrepræsentation.

Led Zeppelin

Man skulle have været der i dag for 50 år siden på Egegård Skole i Gladsaxe, for rockhistorie blev født. Her spillede Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones og John Bonham deres første koncert med orkestret The New Yardbirds, der senere blev til Led Zeppelin.

Politityve

Københavns Byret afslutter i dag behandling af en straffesag om tyveri af tre lysekroner og fem lamper fra Politigården i København. To ansatte i politiet er under tiltale. Den ene skal have forsøgt at sælge den ene lampe via Bruun Rasmussen og Lauritz.com.

Daniel Ellsberg

Manden, der i 1971 lækkede Pentagon-papirerne (om amerikanske krigsforbrydelser i Vietnam), siger nu, at whistleblower-facilitator Julian Assange ikke behøver at frygte en amerikansk dom for spionage. Assange nyder beskyttelse som journalist, hævder Ellsberg.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu