Folk

FOLK

10. september 2018

Elon Musk I

Tesla-bossen har igen problemer. En journalist fra Buzzfeed har offentliggjort en mail fra Musk, der anklager den britiske dykker Vernon Unsworth for at »voldtage børn«. Det er ikke første gang, Musk retter pædofilianklager mod Unsworth.

Elon Musk II

Tilbage i juni satte dykkeren spørgsmålstegn ved brugbarheden af en ubåd, som Musk havde stillet til rådighed for redningsaktionen af et thailandsk drengefodboldbold. Det fik dengang Musk til at kalde Unsworth for »pædofyren«, hvilket han dog senere undskyldte.

Britt Bager

Også Venstres politiske ordfører er kommet galt afsted med sprogbrugen. Midt i et afsnit af DR’s Langt fra Borgen, hvor hun blandt andet fik lejlighed til at smøre ostemadder til midtjyske plejehjemsbeboerne, kom hun undervejs til at omtale Danmarks »ældrebyrde«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Eva Schwanenflügel
David Zennaro og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu