Folk

FOLK

Debat
10. september 2018

Elon Musk I

Tesla-bossen har igen problemer. En journalist fra Buzzfeed har offentliggjort en mail fra Musk, der anklager den britiske dykker Vernon Unsworth for at »voldtage børn«. Det er ikke første gang, Musk retter pædofilianklager mod Unsworth.

Elon Musk II

Tilbage i juni satte dykkeren spørgsmålstegn ved brugbarheden af en ubåd, som Musk havde stillet til rådighed for redningsaktionen af et thailandsk drengefodboldbold. Det fik dengang Musk til at kalde Unsworth for »pædofyren«, hvilket han dog senere undskyldte.

Britt Bager

Også Venstres politiske ordfører er kommet galt afsted med sprogbrugen. Midt i et afsnit af DR’s Langt fra Borgen, hvor hun blandt andet fik lejlighed til at smøre ostemadder til midtjyske plejehjemsbeboerne, kom hun undervejs til at omtale Danmarks »ældrebyrde«.

Dennis Kristensen

Betegnelsen fik den tidligere FOA-formand til tasterne: »Tænk at se mennesket ved siden af sig som en byrde. Hvordan kan man dog være politisk ordfører med det menneskesyn?«, spurgte Dennis Kristensen på Twitter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her