Debat
11. september 2018

René Fredensborg

Rygterne har svirret, siden René Fredensborg blev fyret fra Radio24syv. Til fagbladet Journalisten fortæller han, at chefen fyrede ham, fordi han gemte stoffer i en vogn, som en kollega kørte til Folkemødet. Ikke så kollegialt, må man sige. 

Hugo Lloris

En anden, der endnu en gang er kommet i fedtefadet, er den franske målmand Hugo Lloris. For to dage siden blev han anklaget for spritkørsel, da han blev stoppet af politiet med en promille på det dobbelte af det tilladte.

Lord Bendtner

Herhjemme kan vi nok ikke komme uden om om vores egen Nicklas Bendtners fadæse, da fodboldspilleren natten til søndag blev anmeldt for vold mod en taxachauffør, der efter sigende har brækket kæben. AV!

Serena Williams

Man skulle have været til US Open-finalen, hvor Serena Williams blev fortørnet over, at dommeren fratrak hende et helt parti, da hun brød reglerne tre gange. Tennisspilleren kvitterede med »du er en tyv« i sit vredesudbrud. 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her