Folk

FOLK

11. september 2018

René Fredensborg

Rygterne har svirret, siden René Fredensborg blev fyret fra Radio24syv. Til fagbladet Journalisten fortæller han, at chefen fyrede ham, fordi han gemte stoffer i en vogn, som en kollega kørte til Folkemødet. Ikke så kollegialt, må man sige. 

Hugo Lloris

En anden, der endnu en gang er kommet i fedtefadet, er den franske målmand Hugo Lloris. For to dage siden blev han anklaget for spritkørsel, da han blev stoppet af politiet med en promille på det dobbelte af det tilladte.

Lord Bendtner

Herhjemme kan vi nok ikke komme uden om om vores egen Nicklas Bendtners fadæse, da fodboldspilleren natten til søndag blev anmeldt for vold mod en taxachauffør, der efter sigende har brækket kæben. AV!

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu