Folk

FOLK

12. september 2018

Kim Fupz

Den produktive Kim Fupz Aaakeson, som begyndte sin forfatterkarriere med en masse sjov børnelitteratur, træder ind i sin bedste alder nu i dag, hvor han fylder 60 år. Måske bliver han fejret med en stor portion spaghetti med smør og riveost!

Anders Holch Povlsen

Rigmanden, der står bag tøjfirmaet Bestseller, vil gerne bruge milliarder på at opføre sin helt egen modeby i Brande, hvor Vesteuropas højeste tårn skal blive midtpunkt. Tøjkongen venter blot på ordene »sæt i gang« fra kommunen.

Svein Ingvald Opdal

Den ældre nordmand, der skulle have nydt sit sommerhusophold i naturens ro, delte sin ophidselse på sociale medier over de mange krydstogtskibe, der lagde til kaj i baghaven. Billedet af den protesterende mand med bar røv har vakt opsigt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu