Folk

FOLK

12. september 2018

Kim Fupz

Den produktive Kim Fupz Aaakeson, som begyndte sin forfatterkarriere med en masse sjov børnelitteratur, træder ind i sin bedste alder nu i dag, hvor han fylder 60 år. Måske bliver han fejret med en stor portion spaghetti med smør og riveost!

Anders Holch Povlsen

Rigmanden, der står bag tøjfirmaet Bestseller, vil gerne bruge milliarder på at opføre sin helt egen modeby i Brande, hvor Vesteuropas højeste tårn skal blive midtpunkt. Tøjkongen venter blot på ordene »sæt i gang« fra kommunen.

Svein Ingvald Opdal

Den ældre nordmand, der skulle have nydt sit sommerhusophold i naturens ro, delte sin ophidselse på sociale medier over de mange krydstogtskibe, der lagde til kaj i baghaven. Billedet af den protesterende mand med bar røv har vakt opsigt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Svein Opdal (@sveinopdal) on

Anne Gadegaard

Anne Gadegaard, som huskes iført gulddragt og pailletter, da hun vandt MGP i 2003 med ’Arabiens drøm’, venter barn til januar. Let har det næppe været for den syngeglade gravide, der tilbragte de første tre måneder i sengen omringet af opkastebaljer.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu