Folk

FOLK

Debat
13. september 2018

Lars Rohde

Står det til Danmarks pengefar numero uno, Nationalbankdirektør Lars Rohde, så bør boligejernes lån være dyrere: »Det er en forsikringspræmie, der er værd at betale,« siger Lars Rohde til DR uden at nævne noget som helst om direktørlønninger og aftrædelsesgodtgørelser.

Bagedyst-deltagere

»Klar, parat, bag« har typisk været en sætning, som familien Danmark har skrålet med på hver onsdag. Men fremover kommer deltagerne fra tv-programmet Den store bagedyst til at løbe over skærmen lørdag aften.

Paul McCartney

Foruden at fortælle om fælles onaniseancer med selveste John Lennon afslører det store Beatles-idol Paul McCartney i et interview med GQ, at han egentlig ønskede at blive lastbilchauffør.

Cynthia Nixon

Sex and the city-stjernen og guvernørkandidaten i New York Cynthia Nixon har gjort sig bemærket ved at bestille en morgenmad bestående af... hold nu fast: kanelrosinbagel med LAKS! Hvorvidt det influerer på stemmerne, når newyorkerne går til primærvalg i dag, er ikke til at vide.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her