Folk

FOLK

Debat
15. september 2018

Jan E. Jørgensen

Hvo intet vover, intet vinder: Bad ass Jan. E. Jørgensen (V), der har modsagt sit partis udlændingeminister, udkommer snart med en ny bog med titlen En ægte liberal, hvor han går i rette med flere af sine partifæller.

Birthe Rønn Hornbech

Også Birthe Rønn Hornbech peger fingre ad Venstre. I JP skriver den tidligere minister, at statsministeren må vise sig som et mandfolk og ikke lade Inger Støjberg bestemme. Måske er kritik fra en ven bedre end en fjendes skulderklap? (Host, Socialdemokratiet).

Inger Støjberg

I hvert fald ikke hos Inger Støjberg, der er træt af, at hendes ’venner’ kritiserer hende. Ministeren har på et lukket møde, ifølge Weekendavisen, udtrykt, at for mange partifæller underløber hende offentligt. Så måske har dramaet fået sin ende nu?

Æresmedlem

Ikke helt. Den fhv. indenrigsminister Britta Schall Holberg, der ligefrem er æresmedlem hos Venstre, er også kommet på banen. Hun truer med at melde sig ud af partiet, fordi man »pleaser Dansk Folkeparti, og det er ved at ødelægge det liberale Venstre«, mener hun.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her