Folk

FOLK

Debat
17. september 2018

Sure bornholmere

Man skal ikke fucke med bornholmernes søfart. Siden Molslinien overtog færgebetjeningen til og fra solskinsøen den 1. september, har øens beboere brokket sig gevaldigt over den nye mad, og at rygerrummet ikke er til at finde på færgen. Gisp!

Ole Bornedal

Såfremt man stadig døjer med traumer efter at have set den danske gysersucces Nattevagten fra 1994, er der hermed dårligt nyt: Ole Bornedal, der var instruktør bag filmen, har planer om at lave en efterfølger med den (u)originale titel Nattevagten 2.

Anastacia

Hendes hits er mere eller mindre fast inventar på diverse karaokebarer, og mange vil nok huske den amerikanske sangerinde Anastacia for altid at være iført en Dame Edna-lignende brille. I dag fylder hun et halvt århundrede. Tillykke.

Bo Elkjær

Han er Cavlingpris-vinder, interviewconnaisseur og har skrevet 671 daglige henvendelser i træk til Anders Fogh Rasmussen i forbindelse med Irak-krigen. Bo Elkjær starter som undersøgende journalist her på avisen fra den 1. november. Han er sgu go’ nok.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her