Folk

Klimabenægter-FOLK

8. september 2018

Vaclav Klaus

Årets abnorme sommerhede gør det svært at benægte menneskeskabte klimaforandringer, men forhærdede typer fremturer, som Tjekkiets ekspræsident, der vender sig imod klimaforskernes »frihedsfornægtende alarmisme«. Klaus er Europas værste klimabenægter.

Lars Seier Christensen  

Klaus fortsætter kampen mod klimapolitik i sit statsmandsotium. I DK har han en elev i denne schweizisk bosatte markedslibertære ’bamsemilliardær’, der har opfundet glosen ’klimahysteri’ og udgivet Klaus’ bog, Blå planet i grønne lænker.

Brødrene Koch

Verdens mest destruktive klimabenægtere er to amerikanske milliardærer, der koordinerer fossilforurenende industriers lobbyindsats imod klimapolitik. Ifølge Greenpeace har Koch’erne siden 1997 finansieret 84 ’klimaskeptiske’ organisationer med millionsummer. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu