Læserbrev

Er Konservative, Radikale og DF i lommen på undertrykkende Marokko?

Alle partier har i Folketinget stemt for en fælles politik om, at menneskerettighederne skal omfattes af FN’s mission, MINURSO, i Vestsahara – derfor kan det undre, at flere danske repræsentanter i EU har stemt direkte imod dette
Debat
25. september 2018

Jeg forventer, at fremtrædende politikere ved, hvad der sker i Vestsahara: at det er besat og voldsomt undertrykt af Marokko, at en meget stor del af befolkningen i mange år har måttet leve i flygtningelejrene i Tindouf, og at FN har en fredsbevarende styrke, MINURSO, i Vestsahara.

Hvad tænker Bent Bendtsen (K), Jens Rohde (RV), Morten Helveg Pedersen (RV), Morten Messerschmidt (DF), Jørn Dohrmann (DF) og Anders Vistisen (DF) på? De stemte i EU-parlamentet imod, at menneskerettighederne skal gælde FN-missionen MINURSO i det besatte Vestsahara, mens Morten Løkkegaard (V) undlod at stemme.

Er I i lommen på Marokko? Er I uenige med jeres partikolleger i Folketinget?

Alle partier har i Folketinget stemt for en fælles politik om, at menneskerettighederne skal omfattes af FN’s mission, MINURSO, i Vestsahara.

Christian Juhl, MF, udviklingsordfører for Enhedslisten

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her