Folk

FOLK

Debat
18. oktober 2018

Michael Moore

»Trump har ikke skabt det rod, vi befinder os i,« siger den amerikanske dokumentarist og aktivist Michael Moore til The Independent i et interview om sin nye film, Fahrenheit 11/9.

»Når vi slipper af med ham, vil vi stadig have det samme rod.«

Asia Argento

Skuespilleren og instruktøren Asia Argento anklager The New Yorkers Ronan Farrow for at lyve om hende i en #MeToo-artikel. Hun benægter f.eks. at have fortalt, at hun frivilligt gik i seng med Harvey Weinstein, efter at filmproducenten havde voldtaget hende.

Harry Hill

Komiker Harry Hill hyldes efter at have smasket en tærte i hovedet på tv-vært Piers Morgan midt under en direkte tv-udsendelse. Hill gjorde det på vegne af bl.a. Daniel Craig, hvis »bløde« måde at være far på blev latterliggjort af upopulære Morgan.

Lady Gaga

Og så lidt sladder: Den amerikanske sanger Lady Gaga, der i den fænomenale film A Star Is Born beviser, at hun kan spille skuespil, skal giftes. Hendes udkårne er talentagenten Christian Carino, og han har investeret i en forlovelsesring til ca. en mio. dollar.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her