Folk

FOLK

Debat
20. oktober 2018

Michael Myers

Det er sjovt at se, hvilke navne der er de mest søgte på google.dk. I sidste uge var det f.eks. badmintonspilleren Viktor Axelsen, i denne uge er det bl.a. morderiske Michael Myers fra den nye ’Halloween’, der lige har haft premiere – og er ret scary.

Sanjay Shah

Nr. tre på ugens liste er Sanjay Shah, der franarrede statskassen 12 mia. kroner. ’Populariteten’ skyldes nok, at man på dr.dk kan se den nye dokumentarfilm, Mændene der plyndrede Europa, om smarte pengemænds – inkl. Shahs – systematiske tyveri af statsmidler.

Jeff Bridges

The Big Lebowski fylder 20 år, og Jeff Bridges, der spiller The Dude, har på Facebook delt et genforeningsfoto af sig selv og to medspillere, John Goodman og Steve Buscemi. »Det var skideskægt at være sammen med John og Steve igen,« skriver han.

Donald Trump

Det republikanske kongresmedlem Greg Gianforte, der tacklede en nærgående journalist, har erklæret sig skyldig i overfald. Det forhindrer dog ikke USA’s præsident i på et vælgermøde at hylde ham: »Enhver mand, der kan lave en kropstackling, er en mand efter mit hoved.«

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her