Folk

FOLK

FOLK fra dagens avis

Anna Falck

25. oktober 2018

Mads Holger I

Torsdag har dokumentarfilmen Mads Holger – til farvel premiere. Netop torsdag kunne afdøde Mads Holger være fyldt 41-år. Han var kendt som en kritiseret forfatter, en skarpsindig debattør, men han var ikke mindst storebror.

Mads Holger II

I filmen skildrer Mads Holgers søster, Pippi Olivia Norgaard Skov, sin storebrors liv og tanker. Udadtil fremstod han som anstændig og galant, men i sommeren 2016 tog han den drastiske beslutning at gøre en ende på sit liv og efterlod sig kun et afskedsbrev som minde.

Mads Holger III

Mads Holger – til farvel viser ifølge Olivia nye sider af levemanden, som offentligheden hidtil ikke har kendt. Olivia fandt hans afskedsbrev, og det er det materiale, der danner udgangspunkt for filmen, og som omverdenen nu for første gang får indsigt i.

Mads Holger IV

Filmportrættet af Mads Holger Norgaard Madsen, hvis liv var meget præget af druk og dybe depressioner, har premiere i dag og kan bl.a. ses i Empire Biograf på Nørrebro i København. Information anmelder filmen fredag.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu