Folk

FOLK

Debat
5. oktober 2018

Børge Mogensen

Den 5. oktober 1972 døde den danske møbelarkitekt Børge Westergaard Mogensen bare 58 år gammel. Blandt hans mange møbelklassikere er særligt den spanske stol og tremmesofaen nogle af de mest betydelige design. 

Kevin Magnussen

Den danske Formel 1-racerkører Kevin Magnussen, der i øjeblikket indtager en placering som nummer syv i årets verdensmesterskab, fylder 26 i dag. Sidste uge forlængede danskeren sin kontrakt med amerikanske Haas, så den nu løber til og med 2019.

Steve Jobs

I dag er det syv år siden, at den verdensberømte teknologientreprenør Steve Jobs, hovedstifter og bestyrelsesformand for Apple Inc., døde. Firmaet blev grundlagt i familien Jobs’ garage i 1976 og er i dag et af verdens mest værdifulde firmaer. 

Frankofile cafeers død

Café Obelix i København, der er opkaldt efter tegneseriegalleren Asterix’ makker Obelix, skal opgive sit navn og pille tegneseriebilleder ned fra væggene efter Østre Landsrets afgørelse mandag. Forlaget bag Asterix-tegneserien, Les Editions Albert René S.A.R.L., havde sagsøgt cafeen. Hvad mon vakse Café Viggo tænker om det?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her