Folk

FOLK

En hel række af alternativister, deriblandt Pernille Schnoor, ønsker ikke at genopstille ved næste valg.

En hel række af alternativister, deriblandt Pernille Schnoor, ønsker ikke at genopstille ved næste valg.

Thomas Lekfeldt

Debat
29. oktober 2018

Pernille Schnoor

En hel halv folketingsgruppe af alternativister ønsker ikke at genopstille ved næste valg. Det er foruden ovennævnte parlamentariker René Gade, Josefine Fock, Roger Courage Matthisen og Ulla Sandberg. Visioner uden stamina?

Voksenmobbere

Schnoors begrundelse er skuffelse over at måtte sande, at politik handler om konfliktiscenesættelse og medieopmærksomhed. Envidere er hun ked af alle de »voksenmobbere«, der fremstiller partiet som en flok »lallende gøglere«. 

Prins Nikolai

HKH prins Joakim kalder det »en moden beslutning«, at sønnike droppede ud af sergentskolen i Varde for at genoptage sin modelkarriere efter at have måttet sande, at militærtjeneste handler om andet end flotte uniformer. 

Erdogan

Klimaskadelig flytrafik vokser i storsultanatet Tyrkiet: I dag indvies i Istanbul en ny storlufthavn med plads til 3.000 daglige flyvninger. »En sejr« for sultanen, der glæder sig over nedgraderingen af den gamle Atatürk Lufthavn.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her