Folk

FOLK

Debat
8. oktober 2018

Hans Engell

Den politiske kommentator, der gennem tiden har haft titler som formand for Det Konservative Folkeparti, forsvars- og justitsminister og chefredaktør på Ekstra Bladet, Hans Engell, runder i dag et skarpt hjørne med sin 70-års-fødselsdag. 

Nobelprisen i økonomi

I dag bliver årets modtager eller modtagere af Nobelprisen i økonomi offentliggjort i den svenske hovedstad, Stockholm. Prisen er siden 1969 blevet uddelt til 79 modtagere, heriblandt Joseph E. Stiglitz, Friedrich Hayek og Richard H. Thaler.

Kjeld Nørgaard

Stemmen bag vores alle sammens Kaj, der eeelsker jazz, fra Kaj og Andrea, Kjeld Nørgaard, fylder 80 i dag. Børneprogrammet blev i første omgang sendt på DR i årene 1971 til 1975, hvor det blev til 83 afsnit, og igen i fra 1996 til 2007, hvor der blev lavet 100 afsnit. 

Matt Damon

Den Oscar-belønnede amerikansk skuespiller og manuskriptforfatter Matt Paige Damon, der blandt andet har været hovedrolleindehaver i film som The Martian, The Departed, Good Will Hunting og Bourne-filmene, fylder 48 i dag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her