Folk

FOLK

Debat
13. oktober 2018

Kim Wall

En kommende miniserie på TV 2 skal fortælle historien om mordet på den svenske journalist Kim Wall, som sidste år blev dræbt af opfinderen Peter Madsen ombord på hans ubåd. Efterforskningen, som den skal hedde, vil blive optaget næste år.

Tobias Lindholm 

Serien om mordet på Kim Wall skal skrives og instrueres af Tobias Lindholm, der både som manuskriptforfatter og instruktør har udmærket sig ved at lave nuancerede, autentiske skildringer af virkeligheden i film som R, Kapringen og Krigen.

Drabschef Jens Møller

Hovedpersonen bliver drabschef Jens Møller, der stod i spidsen for opklaringen af mordet. Han og Tobias Lindholm samarbejder om manuskriptet, som han ønsker skal være sobert og præcist. Peter Madsen kommer ikke til at figurere i persongalleriet.

Ingrid og Joachim Wall

Lindholm samarbejder derudover med Kim Walls forældre, Ingrid og Joachim Wall, om manuskriptet. De har udtalt, at historien om deres datter ikke skal blive glemt, og stoler på, at Lindholm og Møller vil fortælle den respektfuldt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her