Klumme

Den massive medieomtale af Pernille Vermund er helt ude af proportioner

Formanden for Nye Borgerlige har fået en påfaldende heldig hjælpende hånd med at komme i medierne. Fremmedhadende demagoger bør ellers dækkes med skærpet kritisk sans
Pernille Vermund ved Nye Borgerliges årsmøde 2018.

Pernille Vermund ved Nye Borgerliges årsmøde 2018.

Claus Fisker

Debat
31. oktober 2018

Da Donald Trump til manges overraskelse blev valgt til præsident i 2016, var flere medier ude i en selvransagelse. Var det vores skyld? Brugte vi mere spalteplads og flere sendeminutter på ham, fordi han var mere underholdende, bedre til at provokere og sige uhyrlige ting?

Hvis man omsatte ’journalistiske’ sendeminutter og spaltemillimeter til reklamepris, gav medierne dengang hundreder af millioner dollar til Trump på bekostning af hans modkandidat. Han var ’en bedre historie’. Det var showbusiness, ikke seriøs politik.

Kommerciel udnyttelse

Den ’bedre historie’ er en svær nød at knække. Det handler ikke kun om substans, men om underholdningsværdi, om det saglige kontra det farverige. Om at ’trænge igennem skærmen’, om alder, køn, udseende, talegaver og signalstyrke.

Her kommer Pernille Vermund fra partiet Nye Borgerlige ind i billedet. Hun har fået en påfaldende heldig hjælpende hånd med at komme i medierne. Så meget, at BT’s politiske redaktør Andreas Karker lige har skrevet en ukritisk bog om hende. Værdikrigeren hedder den. Den tidligere chefredaktør og politiske journalist Troels Mylenberg skrev høfligt i sin kritiske anmeldelse, at Karker »bliver – måske uforvarende – til en reklamemedarbejder. Og partilederen og stifteren bliver mere glat og uinteressant, end hun med sikkerhed er«.

Jeg har med stort ubehag læst bogen og synes, Mylenberg har ret, men er alt for høflig. Bogen er hurtig kommerciel udnyttelse af en helt aktuel mediestar, som Karker og hans kolleger selv har været med til at skabe i deres bestræbelser på at gøre politik til showbizz.

Jeg kan ikke huske, at en politisk outsider nogensinde før har fået så let spil. Man skal vist tilbage til 1973 og Mogens Glistrup for at finde noget, der ligner. Og det gjorde det så alligevel slet ikke. Og bøgerne om ham kom først meget senere, da han og hans Fremskridtsparti havde vendt op og ned på dansk politik.

Oppustet medieomtale

Pernille Vermunds mediepopularitet skyldes delvist, at politisk journalistik og journalistik om politikere også er drevet af at kunne tælle til 90. Det antal mandater, der udgør et flertal. I Vermunds tilfælde er det et fiktivt, usikkert meningsmålingsflertal, der i en slags science fiktion-virkelighed giver hende en mulig, fremtidig politisk magt.

Vi spekulerer os altså til en eventuel borgerlig regeringskrise, fordi hun helt gratis stiller ultimative krav om en radikalt skærpet udlændingepolitik som betingelse for at støtte en regering. Vi mangler bare et krav om, at der skal bygges en meterhøj mur rundt om Danmark, og at muslimerne selv skal betale for den. Vi er på det niveau.

Pernille Vermund er åh så dansk, så moderne og veltalende. Hun tungekysser (»råsnavede«, som Ekstra Bladet skrev) med Jonatan Spang på tv som en »protest mod politisk korrekthed« og er for tiden vel landets mest medieomtalte politiker.

Populister påstår ofte, at de undertrykkes og ignoreres. Man skal bare følge medierne for at se, at den påstand ikke holder vand her.

Før valget i 2015 kom der et nyt parti. Partilederen var nok tidligere kulturminister, men havde ikke Vermunds medietække. Uffe Elbæk var akavet og kom ikke med populistiske og hadefulde enkeltløsninger, talte lidt mærkeligt og ikke ind i mediernes stræben efter underholdning og pirrende enkelthed. Og hvis man talte til 90, var han uinteressant.

Han tungekyssede heller ikke med en satirisk tv-vært. Alene tanken om, at en midaldrende jysk mand ville råsnave Signe Molde er absurd.

Jeg skal passe på med at antyde, at Vermunds køn og udseende har noget som helst med den oppustede medieomtale at gøre. Men sikkert er det, at uhæmmede fremmedhadende demagoger, der i deres grundsyn fremstår udemokratiske, bør behandles med rettidig omhu, skærpet kritisk sans og sans for proportioner.

De skal ikke ties ihjel, men de skal heller ikke gøres til kendis-helte.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Nye Borgerlige er et gammelmandsparti.
Over 80% af støtterne er mænd, og omkring 30% er +70. Resten er i alderen 40 og opefter.
Så kan man selv analysere hvorfor.

Det parti har intet at byde ind med, der handler om demokrati, klima, miljø, ulighed eller andet interessant. Deres agenda er højreekstrem fremmedbashing og neoliberalistiske ignoramus teorier, der forlængst har overlevet sig selv.

Mediernes ukritiske søgelys er alt for koncentreret om personen Pernille, end hendes selvmodsigende og uigennemførlige partiprogram berettiger til.
Det kan være, mange (mandlige?) journalister føler sig opildnet af den tungekyssende partiforkvinde med de gode uddannelser, men mon ikke også det handler om at ride med på en click-bait bølge der kaster opmærksomhed fra flere læsere og seere af sig?

Tak til Lasse Jensen for at bevare den kritiske tilgang.

Kristian Kiersgaard, Mads Berg, Benta Victoria Gunnlögsson, Fam. Tejsner, Mikael Velschow-Rasmussen, Bjarne Tingkær, ingemaje lange, Annali Wingård, Anne Eriksen, Jørgen Nielsen, peter juhl petersen, David Breuer, Martin Mørch, Jesper Dillon, Sus johnsen, Poul Genefke-Thye, John S. Hansen, Ole Frank, Niels Bønding, Arne Lund, Lis djørup, Anker Nielsen, Carsten Nørgaard, Runa Lystlund, Viggo Okholm, Kim Folke Knudsen, Curt Sørensen, Hanne Ribens, Niels Duus Nielsen, ole eising, Tue Romanow, Søren Fosberg, Helene Kristensen, Tom Andreæ, Thomas Tanghus, Tino Rozzo, Jan Damskier, Katrine Damm, Jørgen Wassmann, Nike Forsander Lorentsen, Torben K L Jensen, Jesper Lerche, Holger Madsen, Hans Houmøller, Dorte Sørensen, Kirsten Lindemark, Ejvind Larsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Kurt Svennevig Christensen, Lise Lotte Rahbek, Hans Larsen og Torben Skov anbefalede denne kommentar
Kurt Svennevig Christensen

Jeg mener ikke vi kommer godt og rigtig videre af den politisk korrekte vej der afholder os fra at fortælle hinanden hvorfor kvinder som Pernille Vermund og Sarah Palin findes i politik i dag - det gør de fordi de ser godt ud.

Og dette at se godt ud er en fordel på alle samfundets hylder i dag. Så det er ikke det store problem at skønhederne kommer i Folketinget, problemet er, som Lasse Jensen får understreget, den voksende skare af elendige medier og journalister.

Trump kalder mange medier og journalister for producenter af "fake news" og det er også det eneste han desværre har ret i.

Peter Bojsen, Jørgen Nielsen, peter juhl petersen, Ole Frank, Tino Rozzo, Pia Larsen, Per Torbensen, Hans Houmøller, Egon Stich og Ejvind Larsen anbefalede denne kommentar
Christian de Thurah

Medierne har ganske rigtigt brugt uforholdsmæssig meget tid på Pernille Vermund, men at hævde, at Uffe Elbæk et blevet forsømt i så henseende, tyder på en selektiv hukommelse.

Anne Eriksen, Henrik Bjerre, Mette Poulsen, Erik Jensen , Kim Folke Knudsen, Jimmy Dupont, Espen Bøgh, Hanne Ribens, Ida Larsson, Morten Nielsen, Jan Damskier, Niels K. Nielsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Eva Schwanenflügel, Martin Lund og Grethe Preisler anbefalede denne kommentar

Det da fordi hun ser så godt ud.
Hvad der kommer ud af hendes mund, er vel i den forstand ligegyldigt.

Mikael Velschow-Rasmussen, Troels Brøgger og Ole Frank anbefalede denne kommentar
Jan Fritsbøger

hmm er jeg den eneste som har set den ellers tydelige tendens, at jo mere højredrejet en politiker er, jo mere bliver vedkommende givet skærmtid/spalteplads,
og med tidens tendens til at være microfonholder uden at tage stilling til det sagte får højrefløjen en massiv fordel, ikke helt monopol men næsten.
I mange år var det evig og altid pia som blev spurgt om hvad som helst, og i dag er det så lars løkke, men også kuglestøderen, Vermund mfl som er hyppige gæster på min tv-skærm,
til gengæld er der en larmende tavshed fra venstrefløjen, kan det være fordi venstrefløjen ikke ønsker at udtale sig om noget som helst,
eller har medierne en klar preference for højrepropaganda, jeg tror desværre det sidste.

Benta Victoria Gunnlögsson, Fam. Tejsner, Bjarne Tingkær, Anne Eriksen, Jørgen Nielsen, peter juhl petersen, Per Klüver, Martin Mørch, John S. Hansen, Ole Frank, Christel Gruner-Olesen, Runa Lystlund, Marie Jensen, Jens Erik Starup, Kim Folke Knudsen, Niels Duus Nielsen, Eva Schwanenflügel, Jørgen Wassmann og Bjarne Bisgaard Jensen anbefalede denne kommentar
Ebbe Mortensen

Var den megen spalteplads og de mange sendeminutter medvirkende til, at Trump blev valgt som USA’s præsident, spørger Lasse Jensen ”selvransagende” på mediernes vegne.
Ja, det var de. Men ikke på grand af spaltepladsen og sendeminutterne i sig selv. Det var den manglende objektivitet og den åbenlyse antipati, som lyste ud af de mange spaltemillimeter og de mange sendeminutter, som sendte den aparte Trump, der nægtede at overholde mediernes spilleregler for den politiske debat, ind i Det Hvide Hus.
Lasse Jensen er nu ved at gentage dette mediemæssige ”selvmål” i forhold til Pernille Vermund. Også hun skal takles ud af den politiske bane med samme midler som Trump. Pernille Vermund er ifølge Jensen blandt andet en uhæmmet og fremmedhadende demagog, som lever i en science fiction-virkelighed. Han forstår ikke, at ”folket”, her forstået som den del af befolkningen, der ikke via medierne, embedsværket og det politiske system har indflydelse og magt i samfundet, instinktivt vender sig imod mediernes ”intelligente had” imod bestemte politiske partier (læs partierne på den politiske højrefløj).
Måske skulle Lasse Jensen gøre det lidt mere udi selvransagelsens ædle kunst, hvis han da ikke har en skjult dagsorden om at gøre det lettere for Pernille Vermund og Nye Borgerlige at indtage nogle science fiction stolesæder i Folketinget.

Ole Frank, Erik Jensen , Morten Clausen, Niels Duus Nielsen, Michael Boe og Gustav E anbefalede denne kommentar
Anders Reckweg

Tak til Lasse Jensen for månedens bedste artikel / analyse.

Fam. Tejsner, ingemaje lange, Per Klüver, Jesper Dillon, Ole Frank, Kim Folke Knudsen, Hanne Ribens, Hans Larsen, Eva Schwanenflügel og Torben K L Jensen anbefalede denne kommentar

Tak til Lasse Jensen for at illustrere sin pointe med et nydeligt hul i foden.

Bjarne Frederiksen, Anders Skot-Hansen og Morten Clausen anbefalede denne kommentar

Jeg synes ikke, at Vermund og NB har fået mere sendetid eller omtale end fx Elbæk og Alternativet (og Elbæk har da i hvert fald ikke fået omtalen på grund af hans udseende..!).

Både Vermund/NB og Elbæk/ALT er i øvrigt inderligt uinteressante varmluftsballoner, som alene er pustet op på et par forenklede hovedsager og et konsekvent fravær af sammenhængende politik og ansvarlighed.

Helene Kristensen

Alle disse midaldrende+ mænd tænder åbenbart helt vildt på tanken om, at sidde som gamle på plejehjem med samme våde ble flere dage.

Men lad os da endelig få endnu et lille meningsløst højrefløjsparti i folketinget, så kan hele banden stå og slå hinanden i hovedet med taburetterne mens de ikke får deres vilje, fordi alle stejler ud til alle sider. Mon ikke hun kan få en ministerpost i en evt. ny Løkke-regering, hans dame-ministre er ved at være noget slidte at se på. Men det kan blive svært underholdende at se alternative Uffe og borgerlige Pernille slås om mikrofonholderen ;-)

Anne Eriksen, Kim Folke Knudsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

"Helene Kristensen
31. oktober, 2018 - 13:34
Alle disse midaldrende+ mænd tænder åbenbart helt vildt på tanken om, at sidde som gamle på plejehjem med samme våde ble flere dage."

Vi tænder tå tanken om blive skiftet af Pernille Vermund.

Nu har vi så Uffe og Vermond. Hvornår ser vi så Svantevit?

Søren Fosberg

NB er udsprunget direkte af den økonomiske elite som ser en interesse i at bevare folkets opmærksomhed på indvandrere, flygtninge og andre på samfundets bund mens den plyndrer landet og de hårdt arbejdende masser vha alskens fif og tryllerier. NB har specielt til opgave at få den dorske Martin Henriksen og hans absurde venner til springe rundt med sjove forslag de har liggende i skufferne så vi alle kan koncentrere os om det uvæsentlige mens svindlerne diskret lister rundt og suger blod fra folkets fede krop.

Op public service har altid plads på talerstolen til Martin, Kenneth, Marie osv. Men hvor vi dog savner Søren og hans fætter. Havde vi bare dem ville vi ikke behøve Pernille og Sejer familien. Ak!

Mikael Velschow-Rasmussen, Anne Eriksen, Per Klüver, Ole Frank, Christel Gruner-Olesen, Steen K Petersen, Runa Lystlund, Kim Folke Knudsen, Helene Kristensen, Niels Duus Nielsen, Anders Reinholdt, Herdis Weins, Jørgen Wassmann og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Nye Borgerlige er ikke et borgerligt parti.

Nye Borgerlige er et nationalistisk parti med det formål at holde Danmark renset for muslimer.

Borgerlige og Liberale partier vil aldrig rumme et samfundsyn, hvor personer med et bestemt religiøst standpunkt pr. definition ikke hører hjemme i samfundet. Vi Liberale tager udgangpunkt i mennesket som et handlende individ og bedømmer mennesket hver for sig som det de er og intet andet. Dine gerninger i livet tæller, men det gør dit religiøse tilhørsforhold, din etnicitet, dit køn og din alder ikke. Det liberale livssyn ønsker at fremme individets personlige initiativ frihed og ansvar for sig selv og for hinanden og hermed for fællesskabet.

Overfor Gud er vi alle lige som mennesker hver eneste menneskes skæbne tæller. Ingen er højere end andre.

Religion er i det liberale borgerlige demokrati en privat sag et anliggende alene for dem, der tilhører den pågældende religion. Såfremt de ikke er en trussel mod demokratiet og dets grundlæggende værdier, så er der intet grundlag for at forbyde religioner eller religiøs udøvelse. Grundloven garanterer religionsfrihed i det borgerlige liberale demokrati.

Men i det liberale syn ligger også en betragtning om, at staten og myndighederne er hævet over religiøse hensyn. I den henseende er vores Folkekirkeordning afvigende, da Folkekirken har en slags fortrins stilling blandt religionerne i Danmark. En fortrins stilling der sagtens kunne stilles spørgsmål ved.

Nye Borgerlige er ligesom andre af de nye nationalistiske partier karakteriseret ved et stærkt fokus på at være imod Islams indflydelse i Europa og ønsket om at bekæmpe denne religion aktivt. Alle de andre politik områder ser de nationalistiske kræfter ud til at kunne shoppe rundt efter forgodtbefindende på tværs den politiske skala, snart lidt socialist og snart lidt borgerlig, konservativ eller liberal. Denne shoppen rundt i standpunkterne som ses tydeligt hos DF, er i min optik med til at gøre det svært for vælgerne at vurdere, hvad de egentligt stemmer på, når de sætter deres kryds ved Nye Borgerlige eller DF. Chancen for at føle sig som den skuffede og narrede vælger er stor, med mindre valget alene træffes ud fra ønsket om at være imod Islam eller modsat.

Eksempel DF kokketerer for tiden med det sagliggørende i at gøre Mette Frederiksen (S) til Statsminister, medens DF førhen har kaldt sig selv for et parti, der altid hører hjemme sammen med de borgerligt liberale partier. Begge steder kan et parti ikke stå. Det gælder ligeså for DF.

Indtil videre ser det ud til, at Nye Borgerlige er havnet i rollen som et nationalistisk parti med kampen mod Islam som deres folkesag, og så hælder Nye Borgerlige til en ultraliberalistisk samfundsmodel, hvor Velfærdsstaten er skåret ned til sokkeholderne ? eller også er de tilhængere af en dybt uansvarlig økonomisk politik a la Italien, hvor der gives skattelettelser i den ene ende og velfærdsstatens udgifter stiger i den anden ende med en større og større gæld til følge i fremtiden.

På mig virker det som den danske borgerlige presse svigter deres oprindelige grundlag ved at dyrke nationalistiske politikere med en ukritisk dækning eller ved i ekstrem grad at være optaget af den spektakulære og højtråbende politikere, der kan buldre mest muligt og skælde mest muligt ud på samfundets syndebukke: Aktuelt Muslimer og dernæst arbejdsløse og personer der er afhængig af offentlig forsørgelse. Der er ingen etik og ingen kritisk selvransagelse tilbage kun en nyfigen dyrkelse af det ekstreme og overdrevne politiske standpunkt, som forekommer den danske presse evigt spændende og interessant for dem selv altså.

Denne tendentiøse mediedækning præget af sensation og dyrkelse af kiv og splid giver plads til typer a la Donald Trump, som har statsgaranti for evig medieomtale.

Nye Borgerliges leder Pernille Vermund ser ud til at have forstået denne forkvaklede mediedyrkelse i dele af den danske presse. Hun sørger for omhyggeligt at gøre sig selv til midtpunkt for sjove og morsomme medieindslag, hvor hun optræder som hovedpersonen.

Om det så øger partiet Nye Borgerlige og Fru Pernille Vermunds personlige troværdighed som en fremtidig politiker vil jeg overlade til Jer at bedømme.

ingemaje lange, Anne Eriksen, Per Klüver, Eva Schwanenflügel, Achim K. Holzmüller, Christel Gruner-Olesen, Viggo Okholm, Marie Jensen og Maria Francisca Torrezão anbefalede denne kommentar

Vermund og Nye Tarvelige er krisetegn. Dels på,, at man kan skabe sig en karriere på de mest ekstreme, inhumane synspunkter. Jo værre desto bedre, synes devisen at være.
Og dels at gentlemen of the press (ironi kan forekomme), falder pladask pga. en politiker-babe gør sin entre. Ganske som med Sarah Palin. Heller ikke her fik den for lidt, og de fleste glemte vist at fortælle om hvor blodtørstig hun var.
I stedet for at vise hende som "et frisk pust i dansk politik, som fx en Erik Meier Carlsen kunne finde på at skrive, så grav i hendes horrible holdninger. Det er værre end man tror, men også usammenhængende ad H til.

Anne Eriksen, Ole Frank og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

Vermund og Nye Tarvelige er krisetegn. Dels på,, at man kan skabe sig en karriere på de mest ekstreme, inhumane synspunkter. Jo værre desto bedre, synes devisen at være.
Og dels at gentlemen of the press (ironi kan forekomme), falder pladask pga. en politiker-babe gør sin entre. Ganske som med Sarah Palin. Heller ikke her fik den for lidt, og de fleste glemte vist at fortælle om hvor blodtørstig hun var.
I stedet for at vise hende som "et frisk pust i dansk politik, som fx en Erik Meier Carlsen kunne finde på at skrive, så grav i hendes horrible holdninger. Det er værre end man tror, men også usammenhængende ad H til.

Niels Duus Nielsen, Jan Fritsbøger, Kim Houmøller, Marie Jensen, Lise Lotte Rahbek og Ole Frank anbefalede denne kommentar

@Folke 31.10 2052

I liberale ligger da ellers i ske med DF `erne, som I giver mandat til at udøve "had" imod islam, bare de vil støtte jeres liberalistiske økonomiske politik!

Niels Duus Nielsen, Jan Fritsbøger og Per Klüver anbefalede denne kommentar

Runa skriver.
Pernille Vermund er tidligere konservativ og har siddet som politiker i Helsingør Kommune. På grund af partiet lidenhed var Anna Pernille Vermund Gere langt nede på listen i forsøget på at komme i Folketinget.

Hun er uddannet arkitekt og har drevet flere små, nu lukkede firmaer fra hjemmeadressen. Vi må håbe på, at hendes økonomiske situation bliver forbedret ved det næste giftemål, med en gammel rig dansk mand, der bor i Schweiz, på grund af de "urimelige skatter" i Danmark.

Alt dette står at læse i BT, som ser ud til at støtte hendes kandidatur, både med bøger og artikler. Måske håber bogens forfatter at blive ansat som pressechef hos Nye Borgerlige efter valget.

Flere af Pernille Vermunds firmaer på hjemmeadressen f.eks. Vermund + Gere er blevet lukket, hvilket kunne tyde på lille eller ingen indtægt? Her er en Folketingsplads nok mere lukrativ i sig selv, end en lille enkelmandsvirksomhed, desuden kunne Folketinget give flere kontakter end kommunen. Det ville hjælpe et lille firma. Kontakter er alfa og omega her.

Hvad gør en konservativ politiker, der ikke har en kinamandschanche i de Konservative og vil i Folketinget? Hun stiftet et nyt parti, sammen med tidligere Saxobanks direktør Lars Seier Christensens bror, med en grundideologi i ultraliberalistiske tanker og rigmandsvælde, samt fremmedfjendskhed.

Hvad skal partiet hedde og på hvilken måde kan hun/de komme i Folketinget. Hun er grundlæggende konservativ og hvad sælger i politik i dag.
1. Fremmede statsborgere, især muslimer og deres integrationsproblemer og kriminalitet.
2. Lavere skatter, især til de velhavende.
3. Selvforsørgelse.
Nu er skelettet dannet.
Nye Borgerlige er nu på plads, med det danske politikere synes er mest sexet i dansk politik i dag, fuldstændigt uden nogle visioner om det danske samfund og aldeles uden nogen forstand på økonomi. Jeg har læst deres hensigtserklæring, de har ikke noget egentligt partiprogram, så lover de selvfølgelig ikke noget.

Der er ingen tvivl om, at indvandrere og diskussionen om indvandrere, er en salgsvare i dansk politik. Diskussionen er angstprovokerende og sælger, især hos ældre mænd.

En af de punkter Pernille Vermund taler meget om, er selvforsørgelse, som i sig selv ikke er ondt, hvis det kan lade sig gøre.

Akkurat derfor skylder Pernille Vermund sine vælgere og os andre, der kommer til at betale hendes løn, en redegørelse for, hvor meget hun egentlig selv har bidraget til det danske samfund. Hun har været ansat som arkitekt i firmaet h.s ark i ganske få år. Her har hun betalt skat på et lavt niveau, fordi hun er nyuddannet. Efterfølgende stifter hun flere små firmaer, som bliver lukket og får tre børn.

Hvor meget mere har Pernille Vermund selv tjent til det danske samfund med flere små lukkede firmaer bag sig og efter fradrag end end en grønthandler? Det skylder hun at oplyse os borgere og sine vælgere om.

Alle, der har drevet firmaer ved, at et firma kan køre med underskud i ca. 2 år, så kommer skattefar og siger stop for fradrag.

Ud fra hendes hjemmesider ser det ikke ud til, at opgaverne har været store. Det er skam helt i orden, at have et mindre firma og udføre ydmyge opgaver som kviste, altaner og ombygninger af køkkener, men det er yderst svært at tjene penge på. Derfor har PV muligvis ikke været den store bidragsyder til det danske samfund. Men lad det ligge, i politik er dobbeltmoral dobbelt så godt. Hvis hun kan kaste sand i øjnene hos gamle natteblindhed herrer, er hun snart i Folketinget.

Jeg tror, at Pernille Vermund kommer i Folketinget. Hun har arbejdet hårdt for det, hun gør hvad som helst til det, f.eks kysse sig til opmærksomhed. De gamle snart afdøde gamle højreorienterede gamle mænd vil sørge for det, samt aviser og især DR.

DR som har skabt Pia Kjærsgaard. Hende har de fornyligt kaldt ind for at tale om musikgruppen Queen, grundet ny film om Freddy Mercury som forsanger. Det er interessant, at en kvinde, som i den grad viser manglende respekt for indvandrere, bliver kaldt ind til DRs dårligste program, Aftenshowet, for at kommentere en homoseksuel indvandrer fra GB. Derved gør DR fru Kjærsgaards og hendes ideologi stueren. Hun er nok ok, fordi hun kan lide Freddy Mercury, siger vi så. Er hendes politik så også ok? Man nedlægger Dagen og Debatten med rigtig journalistik og beholder et elendigt tude/damebladsprogram, Aftenshowet.

Hvor er DR på vej hen?

De samme vil ske med Pernille Vermund. DR vil promovere hende, fordi hun er rabiat, det sælger.

DR/TV2 er med til underbygge nationalistiske partier med deres store opmærksomhed, som de viser disse partier og er med til at splitte Danmark.

Pernille Vermund vil ikke bringe det danske samfund noget godt, akkurat, som hun ikke har ydet noget som arkitekt.

Hvad skal vi med flere politikere uden visioner i Folketinget.

Niels Duus Nielsen, John S. Hansen, Anne Eriksen, Eva Schwanenflügel, Kim Houmøller og Marie Jensen anbefalede denne kommentar

Runa skriver.
PS.
Er komikeren og DR klare over, at de støtter et nationalistisk parti helt til højre ved at vise komikerens tungeslasker med formanden. Vi lever selvfølgelig i et demokratisk samfund og vi kan i demokratiets navn afvikle demokratiet. DR støtter NB ved at vise begivenheden?

Er det dybe kys en provokation overfor Enhedslistens tidligere formand, Nielsen, som han har været kæreste med?

Måske er han bare ikke intelligent, eller svigter publikum programmer uden ekstreme provokationer?

Christian De Coninck Lucas

De lavthængende frugter x2

Det kunne være spændende at se om de allerfleste journalister som skrev om, eller omtalte hende. Også var mænd.

Et godt argument for at fremme kvinder i medierne...

Rettelse fra Runa
natteblindhed herrer...

Og den massive medieomtale af Pernille Vermund fortsætter hér...

Troels Brøgger, Søren Kristensen og Runa Lystlund anbefalede denne kommentar

Når Information har to artikler om samme emne vil den næste artikel uvægerligt være "massiv medieomtale..."....

Achim K. Holzmüller

At artiklen om og over Vermund ligger på første plads på artiklerne over "Mest læste", fortæller jo netop, hvorfor der er så interessante for alle medier, at beskæftige sig med hende. Deres primære formål synes at være at sælge est mulig! Lige meget, om en shit sag, sige om Trump, bare der findes læsere, og det synes tilfælde.
Det komiske er, at artiklen netop kritiserer den "oppustet medieomtale" og alle de andre negative tiltag, der fører til denne situation. Og så bliver skribenten og avisen belønnet med en bestseller! Tragikomisk.
Hvis I mener det ærlig, hvad I skriver, så gør med Vermund & NB som den tyske presse gør med Alice Elisabeth Weidel som med-frontfigur i AfD, der er mindste lige så ung, sprælsk og attraktiv, og måske endda lidt klogere end Vermund: at nægte dem spalteplads.

Achim K. Holzmüller

At artiklen om og over Vermund ligger på første plads for artiklerne om "Mest læste", fortæller jo netop, hvorfor det er så interessante for alle medier, at beskæftige sig med hende. Deres primære formål synes at være: at sælge mest mulig! Lige meget, om en shit sag, se mht. Trump, bare der findes læsere, og det synes tilfælde.
Det komiske er, at artiklen netop kritiserer den "oppustet medieomtale" og alle de andre negative tiltag, der fører til denne situation. Og så bliver skribenten og avisen belønnet med en bestseller! Tragikomisk.
Hvis I mener det ærlig, hvad I skriver, så gør med Vermund & NB som den tyske presse gør med Alice Elisabeth Weidel som med-frontfigur i AfD, der er mindste lige så ung, sprælsk og attraktiv, og måske endda lidt klogere end Vermund: at nægte dem spalteplads.

Kurt Svennevig Christensen

Achim K. Holzmüller: Jeg er meget enig, populisterne skal ties til tavshed. Problemet her er at jeg læser alt hvad Lasse Jensen, Georg Metz og Center for Vild Analyse skriver, ALT, jeg mener også at deres artikler er meget mere værd end det folk læser i BT og EB.

Jeg vælger også den tro at denne artikel er den mest læste, fordi den er forfattet af Lasse Jensen, for enhver er jo som bekendt også "salig i sin tro".

Runa Lystlund, ingemaje lange, Eva Schwanenflügel og Steen Uffe Hansen anbefalede denne kommentar

Thomas Borgen vel i overhængende risiko for snart at befinde sig i kategorien "kriminelle indvandrere".
Så det bliver da SUPER spændende at se om disse hersens Nye Borger Lig (i lasten?) kræver ham udvist (såfremt der falder dom forstås).
-idet jeg antager: at Dansk og Norsk politi har en udleveringsaftale, at Thomas Borgen stadig er norsk statsborger og at han ikke vil være i fare for at blive tortureret (andet end med dårligt vejr, melede kartofler og hjemmebrændt med rom-essens).

Jeg er liberal. Fordi jeg er tilhænger af frihed. (De der ikke er tilhængere af frihed, må vel hellere lægge bånd på sig selv eller gå direkte i fængsel uden at passere Start).
Jeg er borgerlig. Fordi jeg, som en god og anstændig borger, betaler skat med glæde, svarer enhver sit og generelt set overholder love og spilleregler til alles bedste. (Men jeg er ikke altid enig i hvordan pengene skal bruges til alles bedste).
Jeg er ikke tilhænger af de politikere som kalder sig "liberale" eller "borgerlige", for de virker på mig som ufrie, uanstændige og bidrager ikke til min frihed eller alles bedste når de for eksempel forærer mine skattepenge til ind- & udenlandske svindlere.
Jeg synes ikke jeg er en vanskelig person.
Men jeg godt se hvorfor mange af disse politikere som jo så gerne vil have min stemme ved et valg, måske alligevel synes jeg må være virkelig vanskelig at stille tilfreds.
Eller hvad?

Troels Brøgger

Massiv medieomtale:
Simpel årsag. Røv og Bryster kombineret med vinterbadning (nøgen) og munterhed. Lækkert hår lækre fingre, (hvad kunne de ikke gøre). Lange støvler og trusser. Mediefolkene er tit mænd, og partimedlemmerne er også mest mænd ikke ?
SKyND JER AT LÆSE DENNE KOMMENTAR!! Den bliver slettet lige om lidt :)

@Troels Brøgger, du overvurderer Vermund voldsomt. Er du netop kommet tilbage fra en længere årrække på Grønland? (Den kommentar bliver nok også slettet om lidt...).

Søren Kristensen

Hende i den sorte kjole ser også godt ud.

Jeg kan ikke huske hvem der under valgkampen da AFR vandt over Nyrup, sagde: “Politik er showbusiness for grimme mennesker!”
Men det passer sgu meget godt.

Troels Brøgger

@Jens Winther
Desværre ikke, og jeg har heller ikke været i nærheden af hende, så egentlig er jeg overhovedet ikke kvalificeret til at udtale mig :)