Folk

FOLK

16. november 2018

Nick Cave I

Det mest rock’n’roll nyhedsbrev på nyhedsbrevsmarkedet må være det nyhedsbrev, som Nick Cave har udsendt siden september. The Red Hand Files hedder nyhedsbrevet, hvori musikeren besvarer spørgsmål fra folk om alt fra sorghåndtering til kæledyr.

Nick Cave II

Ud over sange skriver Nick Cave også romaner og digte, og en del af spørgsmålene i de indtil videre otte udgaver af Red Hand Files handler om skriveprocessen. Her skriver Cave bl.a. om at begynde at skrive igen efter sin søns død i 2015.

Nick Cave III

Nick Cave beskriver det at skrive efter sønnens død som tæt forbundet med at være fælles om sorgen. De bedste udgaver af Red Hand Files er dem, hvor spørgeren og besvareren deler sorgfulde erfaringer. Sorg er ikke til forhandling, skriver Cave.

Warren Ellis

I den lysere afdeling er der en fan, der spørger, om Nick Cave og Warren Ellis, som han skriver sine sange sammen med, også hænger ud privat. Det håber hun nemlig, og det kan Nick Cave bekræfte. Herefter følger nogle generelle råd om venskaber.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu