Folk

FOLK

Debat
21. november 2018

Lars Mikkelsen

Lars Mikkelsen er gået Herrens veje ved at lade sig døbe, og nu går Herren måske også Mikkelsens veje. I hvert fald er den danske skuespiller blevet hædret med tv-branchens ypperste pris, en international Emmy, for rollen i DR's tv-serie ’Herrens Veje’.

Pia Kjærsgaard

Pia Kjærsgaard kom galt afsted på Twitter ved at lykønske den forkerte af Mikkelsen-brødrene: »Tillykke til Mads Mikkelsen der har vundet en Emmy for sin rolle i Herrens Veje. En af vores allerbedste skuespillere.«

Mette Bock

Kulturminister Mette Boch har heller ikke helt styr på det kulturelle indhold i DR's sendeflade. Tirsdag lykønskede hun Lars Mikkelsen med den internationale Emmy »for rollen som præsten Andreas« i Herrens Veje. Præsten hedder nu Johannes, Mette. 

Buzz Lightyear

I dag er det 23 år siden, at Buzz Lightyear og Woody kom til verden, da den første tegnefilm af spillefilmslængde, Toy Story, fik premiere. Filmen er skabt på computer og instrueret af den Oscar-belønnede animationsfilmskaber John Lasseter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her