Folk

FOLK

Debat
22. november 2018

Sidse Babett Knudsen

Den danske skuespiller, der har høstet stor anderkendelse i udlandet for sin rolle som statsminister og partileder i DR’s tv-serie ’Borgen’, fylder 50 år i dag. I det kommende år skal hun blandt andet spille med i filmatiseringen af Christian Jungersens populære roman ’Undtagelsen’.

Solrun Jakupsdottir Løkke Rasmussen

LøkkeFondens formand, den tidligere Vild med dans-deltager og statsminister- og privat-Lars’ kone, Sólrun Jákupsdóttir Løkke Rasmussen, fylder 50 år i dag. 

Angela Merkel

I dag er det 13 år siden, at Tysklands Mutti, Angela Merkel, blev landets første kvindelige kansler. I oktober annoncerede hun, at hun hverken genopstiller som partiformand for CDU i år eller som kansler ved næste forbundsdagsvalg i 2021.

Mads Mikkelsen

Som nævnt i gårsdagens FOLK kom Pia Kjærsgaard galt afsted på Twitter ved at lykønske den forkerte af Mikkelsen-brødrende, da Lars Mikkelsen vandt en international Emmy. I dag får hun en ny chance for at adressere en lykønskning til den rette. Mads Mikkelsen fylder nemlig 53.

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Maj-Britt Kent Hansen

Jeg følger ikke ordentligt med. Har Sólrun nu også danset - eller er det bare endnu en fejl?

Eva Schwanenflügel

Hvis Solrun har danset - andre steder end til et discobal på gratis biletter leveret af en kvotekonge - er det også forbigået min opmærksomhed.
Til gengæld har fhv statsministerfrue Annemette Fogh Rasmussen været Vild med dans.

Maj-Britt Kent Hansen

Ja - jeg tænkte også, at det var endnu en eller anden, der ikke havde styr på, at det var Anne-Mette, Lars og Johannes, og ikke de udråbte. Men pyt, sådan er det jo nu om dage: Hellere sige noget vrøvl, end at tjekke sin hukommelse/kilder.