Folk

FOLK

23. november 2018

Norman Foster

Det britiske arkitekthus Norman Foster har annonceret planer om at bygge en skyskraber formet som en uåbnet tulipan i Londons finansielle distrikt, skriver New York Times. På Twitter mener brugere dog snarere, at bygningen ligner en dildo. 

Miley Cyrus

Disney-darlingen Miley Cyrus brød igennem i rollen som Hannah Montana. I de senere år er hun blevet kendt for bramfrit at vise diverse kropsdele frem under sine koncerter. I dag fylder hun 26 år.

Nunziante Squeglia

Det skæve tårn i Pisa står efter renovering en halv grad mere lige, og bygningens stabilitet er bedre, end man forudsagde, før arbejdet blev påbegyndt. Det forklarer Nunziante Squeglia, geoteknisk professor ved universitetet i Pisa til The Guardian.

Nøddeknækkeren

Både dronning Margrethe og Prinsesse Benedikte overværer forestillingen, når Nøddeknækkeren i aften har repremiere i Tivolis Koncertsal. Denne gang byder opsætningen på dronning Margrethes dekorationer og kostumer og Tivolis balletchef Peter Bo Bendixens koreografi.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu