Folk

FOLK

Debat
6. november 2018

Britta Nielsen I

Den svindelmistænkte blev anholdt på et hotel i Johannesburg i Sydafrika mandag morgen. Anholdelsen fandt ifølge dr.dk sted i forstaden Sandton, hvor de fleste hvide turister bor. Måske derfor det tog hele seks uger at finde Britta Nielsen.

Britta Nielsen II

Den 64-årige kvinde, som er mistænkt for at have taget millioner fra socialt udsatte, havde også gjort lidt for at gemme sig. Britta Nielsen havde farvet håret sort og så ifølge eb.dk træt og tynd ud. Klassisk forsvindingsteknik.

Britta Nielsen III

Den kontorfuldmægtige var meget rolig og behagelig at tale med, siger en af Interpolfolkene til eb.dk. Og rar og almindelig ser hun jo ud. Måske derfor Britta kunne slippe af sted med at tage af kassen i Socialstyrelsen i over 16 år.

Britta Nielsen IV

Den svindelmistænkte kom mandag for retten og blev varetægtsfængslet. Torsdag skal hun i retten sammen med en medsigtet med henblik på udlevering til Danmark. Og nu vil Britta Nielsen gerne hjem til Danmark igen. Der kan man bare se.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

Det er helt sikkert ingen spøg som hvid at blive sat i et sydafrikansk fængsel, så for Brittas skyld må man håbe på en hurtig overførsel til vore breddegrader.