Debat
30. november 2018

Klatretøsen

Skuespiller Julie Zangenberg fylder 30 år i dag. Som 13-årig debuterede hun i 2002 med hovedrollen i Klatretøsen og har sidenhen gjort sig bemærket i alt fra sketchshowet ’Live fra Bremen’ til Nicklas Bendtners kæreste og nu kogebogsforfatter.

Pernille Skipper

På baggrund af et spørgsmål i indfødsretsprøven, om hvornår DF blev stiftet, har Pernille Skipper brokket sig på Twitter:

»Man kan undre sig over, om der snart bliver spurgt om, hvad Inger Støjbergs yndlingskage er?«

Hefner

Når man hører Hugh Hefner, ser man for sig, næstefter damerne, hans ikoniske røde kåbe. Den genstand, blandt mange andre, bliver i dag sat til salg hos Juliens Auction i L.A. Det er nu lidt over et år siden, at Hugh døde som 91-årig.

Christina Hesselholdt

Hun har gået to år på Forfatterskolen og har allerede skrevet en masse bøger. Christina Hesselholdt er vinder af ’Det Danske Akademis Store Pris’, som hun i dag modtager sammen med 300.000 kroner ved akademiets årsfest. 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her