Folk

FOLK

1. december 2018

Marchen N. Gjertsen

Så blev det 1. december, men om det bliver jul i år er usikkert: »Ingen julegaver i år, børn« tweetede Jyllands-Postens politiske redaktør Marchen N. Gjertsen pga. nyheden om, at Top-Toy, der står bag Toys ”R” Us i Norden, går i betalingsstandsning.

Lars Løkke Rasmussen

I dag offentliggøres regeringens ghettoliste, der kan få konsekvenser for beboerne i udsatte boligområder, da Lars Løkke & co. har indført tvungne læringstilbud på 25 timer om ugen for børn ned til et år, hvis ikke de allerede går i dagtilbud.

Jarl Cordua

Rigspolitiet har udsendt et offentligt udbud på 20 heste, fordi DF og regeringen sidste år afsatte 38 millioner til at få politihestene tilbage til ordensmagten. Politisk kommentator Jarl Cordua kalder det »gakkelakket symbolpolitik« på Twitter.

Jan E. Jørgensen

Den holdning deler Venstres Jan E. Jørgensen aldeles ikke. »Politiheste har en række fordele, som politiet i andre lande gør fuld brug af. Politihunde er også et fornuftigt tiltag,« tweeter han i et svar uden at uddybe, hvilke konkrete fordele.

 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu