Folk

FOLK

FOLK fra dagens avis

Ritzau Scanpix

Debat
7. november 2018

Elvis Presley I:

Det er i dag præcis 62 år siden, at Elvis Presley formåede at få sit nummer »Love Me« til at toppe hitlisterne. Det var første gang, at en sang blev en millionsællert uden at være udgivet på en single, her i stedet på en EP.

Elvis Presley II:

»Love Me« blev ikke udgivet som single, da Elvis tidligere havde udgivet singlen »Love Me Tender«, som var titelmelodien til hans første film i 1956, og derfor ikke ville skabe unødig forvirring blandt fansene.

Priscilla:

Blot tre år efter Elvis’ succes med EP’en fandt han sin senere kone, den 14-årige Priscilla Beaulieu. Forholdet var, trods hans appetit på kvinder, endnu en succes, der levede op til »I’ll be yours through all the years« i »Love Me«.

Vægtkongen:

Elvis døde 21 år efter succesen med »Love Me« som 42-årig, og hans kampvægt var øget til 92 kilo. »Den eneste motion, jeg får, er på scenen,« lød hans forklaring på, at han havde taget 16 kilo på siden starten af karrieren.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her