Folk

FOLK

Debat
3. december 2018

Sej kvinde 

Heidi Johansen bliver som den første kvinde nogensinde målmandstræner for mænd i 1. divisionsklubben HB Køge:

»Det er klart, at jeg ikke på samme måde kan begive mig frit rundt i omklædningsrummet som nu.«

Aargh, pjat med dig, Heidi. 

Sej kvinde II

’Ingen elsker Lone Frank’ er Weekendavisens nye podcastserie. Videnskabsjournalisten af samme navn har begivet sig ud på en rejse, hvor hun undersøger kærligheden og dens indvirkning på hjernen. Masser af kærlighed til dig, Lone.

Instaqueen

Det er aldrig for sent at blive SoMe-dronning. Slet ikke hvis ens titel i forvejen er Dronning Margrethe. Hun har netop fået sin egen julekalender på Instagram. Her kan vi alle sammen få indblik i juletraditioner i kongehuset.

Fake News?

»Politiken vil være Danmarks førende klimaavis. Det vil Zetland også. Men i mine øjne er tronen allerede erobret af Ingeniøren,« skriver Weekendavisens Louise Fogh Hansen, der fuldstændig overser den mindst ringe klimaavis.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her