Folk

FOLK

15. december 2018

Leonardo DiCaprio

Man skal være forsigtig i sin omgang med finansfolk. Leonardo DiCaprio har lige måttet indlevere to Picassomalerier og en gammel oscarstatuette, som han havde fået i gave af den malaysiske finansmand Jho Low, der nu er under anklage for svindel.

Dronning Ingrid

Kongehuset har på Instagram delt et billede af dronning Ingrids gamle indianerdragt, og den slags skal man passe på med i 2018. Flere brugere er sure. En skriver, at hun ikke håber, at den stereotype klædedragt bliver brugt af prinserne og prinsesserne i dag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on

Læsere

Ekstra Bladet dækker sagen om dronning Ingrids indianerdragt og har lavet en afstemning: »Er det OK at klæde sig ud som indianer?«

Folket har talt: 94 procent svarer ’ja’, to procent svarer ’nej’, mens fire procent svarer ’uhg!’.

Muntadhar al-Zaidi

I dag er det ti år siden, at den irakiske journalist Muntadhar al-Zaidi kastede sine sko efter den amerikanske præsident George W. Bush under et pressemøde i Bagdad. Siden har han været en tur i fængsel og forsøgt at blive valgt til det irakiske parlament.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu