Folk

FOLK

Debat
20. december 2018

Penny Marshall

Forleden døde Penny Marshall, 75 år gammel. Hun begyndte karrieren som skuespiller og instruerede siden varme, humørfyldte film som A League of Their Own, Awakenings og ikke mindst Big, som ifølge Informations kulturredaktør er »verdens bedste film«.

Donald Trump

Den amerikanske præsident har fået et nyopdaget ormelignende dyr opkaldt efter sig, meddeler BBC. Et firma, der arbejder med at øge opmærksomheden omkring klimaforandringer, har navngivet den Dermophis donaldtrumpi, hvis kendetegn er, at den begraver sit hoved i sandet.

Jeremy Corbyn

Labour-lederen kritiseres kraftigt for at ryste på hovedet af premierminister Theresa May og angiveligt mumle »dumme kvinde« under ophedet debat i parlamentet.

»Det er ikke, hvad vi forventer af progressive mænd,« tweetede et menigt medlem af Labour.

Søren Pape Poulsen

»Den danske sang er en ung, mellem, gammel, ældre, blond, mørk, LGBTIQUHZ person, der går og synger i et multikulturelt … Stop det,« sagde en opgivende justitsminister i går til TV 2 om balladen om Højskolesangbogen. Rubrikbestyreren fristes til at give ham ret.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her