Folk

FOLK

Debat
22. december 2018

Rob Marshall

»Når en musical ikke virker, virker den virkelig ikke,« siger Rob Marshall, manden bag årets julefilm, Mary Poppins vender tilbage. Rubrikbestyreren er glad for at kunne meddele, at filmredaktøren i dagens avis skriver meget pænt om filmen.

Nancy Pelosi

Demokraten Nancy Pelosi er bekymret over forsvarsminister Mattis’ opsigelse: Han »var en trøst for mange, som var bekymrede for den vej, Trump-regeringen valgte. Hans opsigelsesbrev defineres af (…) de principper, der fik ham til at forlade regeringen«.

Miley Cyrus

»Listen, Santa, to what I say/A girl’s best friend is equal pay.« Miley Cyrus gav forleden i et talkshow juleklassikeren ’Santa Baby’ et moderne, feministisk vrid. Hun sang om ligestilling, sexchikane og ønsket om ikke at modtage pik-billeder pr. sms.

Donald Trump

Washington Post holder øje med, hvor mange løgne præsidenten lukker ud. Antallet er forbløffende, skriver avisen. I oktober kom han med 1.205 vildledende påstande. 39 om dagen. På 700 dage er han kommet med 7.546 løgnagtige eller vildledende udsagn.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her